Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 18 aug 2018

Masturbatietoy Tenga krijgt een eigen robot

In Japan is Tenga een zeer bekend merk. Het merk is voornamelijk bekend van een reeks masturbatietoys, die geschikt zijn voor het mannelijke geslachtsdeel. Voor een paar euro kun je in een gemiddelde sexwinkel al verschillende ‘cups’ kopen, om daar vervolgens je ding mee te doen. Regelmatig komt het voor dat er zo’n ding in het beeld staat wanneer een Japanse jongen op kamers een selfie neemt en men is er over het algemeen ook heel open over. Mochten ze toch liever niet willen laten weten dat ze ‘met zichzelf spelen’, dan kunnen ze vanaf nu zeggen dat het een speciale robot is.

De Tenga Robot

Want onder de naam Tenga Robo komt het bedrijf met een heuse Transformer-achtige robot op de markt. Het ding lijkt in eerste instantie op een doodnormale Tenga Masturbatie Toy, maar als je iets verder kijkt dan je neus lang is, dan verandert hij zonder problemen in een robot. Waarom je dat zou willen, geen idee, maar het is in elk geval weer eens iets anders dan je normale robot. Bekijk de Tenga Robot hieronder.

Je kunt er overigens niet mee spelen op de manier zoals je met andere Tenga producten zou gaan spelen. Je moet het echt zien als een alternatief op je standaard Transformer, die met het grootste gemak in de robot verandert. Duur is hij overigens niet. Voor zo’n dertig euro kun je het ding aanschaffen.

Tenga

Waarom je dit zou willen? Omdat het uit Japan komt en het een perfect voorbeeld is van de gekkigheid die de slimme mensen daar ontwikkelen. Ikzelf vlieg over een maandje die kant op en weet nu al dat dit op mijn lijstje staat van dingen om aan te schaffen. Gewoon, om het op kantoor op mijn bureau neer te zetten en altijd een goed verhaal heb. En als je meer interesse hebt in het echte product, dan is dit artikel aan te raden.

Reageer op artikel:
Masturbatietoy Tenga krijgt een eigen robot
Sluiten