Max Verstappen haalt uit naar Netflix-serie Formula 1: Drive to Survive

Formula 1: Drive to Survive is een populaire serie op Netflix. Veel mensen vinden de serie dan ook geweldig, Max Verstappen hoort er niet bij.

De Formule 1 lijkt een onbereikbare wereld waarin het lastig is om een goed inkijkje te krijgen. Met Formula 1: Drive to Survive hoopt Netflix en de Formule 1 weer wat meer toegang te geven aan de kijker om aan populariteit te winnen. Zo zien we daarin de grote teams en coureurs, waaronder Max Verstappen.

Kritiek op Formula 1: Drive to Survive

In het eerste seizoen van Drive to Survive wilden nog niet alle teams meedoen. Zo besloten Ferrari en Mercedes om de boot af te houden. In het tweede seizoen kozen ze om toch mee te doen, wegens het succes in de serie.

Toch is de serie niet voor iedereen een succes. Verstappen is geen fan en niet te spreken over de titel. “Die vind ik helemaal niks, omdat best wel veel gefaket is. Wat ik bijvoorbeeld in Australië of in Oostenrijk zei hebben ze dan weer voor een andere Grand Prix gebruikt om het maar spannender te maken. Dat vind ik niet kunnen. Dat is sensatie zoeken” Hij doet zijn uitspraken in een interview met Edwin Evers in opdracht van zijn sponsor Gstar.

Naast zijn kritiek op Drive to Survive vertelt Verstappen ook over zijn eigen voorkeuren. Toen hij nog jong was keek hij voorafgaand voor school vooral naar Nickelodeon en zat daarnaast veel te PlayStationen.

De favorieten van Verstappen

Het mediagebruik van Verstappen is nu anders. Hij brengt veel tijd door op Netflix. De titel waar hij nu vooral naar kijkt is Bad Blood. “Als ik eenmaal aan een serie begin kijk ik ook gewoon door. Ik ben laat aan Game of Thrones begonnen, maar heb de hele serie uitgekeken in twee weken.” Dat doet hij vooral in januari en februari. “Dan train je en ga je daarna in bed liggen, want dan ben je kapot. Dan wordt het 1 uur twee uren nog een 3 uur en dan ga je slapen.”

Het hele interview met Max zie je hieronder:

Reageer op artikel:
Max Verstappen haalt uit naar Netflix-serie Formula 1: Drive to Survive
Sluiten