Jelle van Es
Jelle van Es Games 22 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Mayhem Mode 2.0 in Borderlands 3 komt morgen

Borderlands 3 blijkt in deze tijden van het massale thuiswerken een fijne afleiding te zijn. Het is een heerlijke game om in je eentje te spelen, maar het is tegelijkertijd ook ook perfect om samen te spelen. En wanneer je de game uitgespeeld hebt, dan valt er nog veel meer te beleven.

Zo kun je de zogenaamde Mayhem Mode activeren in Borderlands 3. Met dat aangezet is het mogelijk om meer uitdaging te krijgen en op die manier ook betere loot te scoren. En morgen wordt dit geheel via Mayhem Mode 2.0 nog beter als we ontwikkelaar mogen geloven.

Mayhem Mode 2.0 voor Borderlands 3

In een blogpost heeft ontwikkelaar Gearbox dit laten weten. Dus als je Borderlands 3 al hebt uitgespeeld, er erg goed in bent en op zoek bent naar meer uitdaging, dan is dit interessant om mee aan de slag te gaan. De oude Mayhem Mode verplichte je om naar Sanctuary 3 te gaan en daar de modus aan te passen. Maar nu kun je het menu openen en daar bepalen op welk niveau je de modus wilt hebben. Dat is zeker handig wanneer je even een missie speelt waarbij je wapens hebt die heel erg effectief zijn voor de soort vijanden die op je af worden gestuurd.

Borderlands 3
Borderlands 3 (Afbeelding: 2K Games)

Daarnaast zijn er nu meer dan 25 verschillende aanpassingen die je kunt doen. Op die manier kun je zelf bepalen hoeveel extra uitdaging je voorgeschoteld wilt krijgen. Daarbij geldt ook dat meer uitdaging ook voor meer en vooral betere loot zorgt. Een bepaald soort wapen kan in een Mayhem level 1 al goede statistieken hebben, maar wordt alleen maar beter wanneer je het Mayhem level naar 2 of hoger brengt. Wanneer je echt op zoek bent naar nieuwe goede wapens, dan is het handig om bepaalde bazen te verslaan op Mayhem level 6 of hoger. Op die manier krijg je bijvoorbeeld de zogenaamde Sand Hawk, wat een legendarische sniper is. Wil je meer lezen over Borderlands 3? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Mayhem Mode 2.0 in Borderlands 3 komt morgen
Sluiten