Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 22 nov 2019

Mediamarkt Black Friday Pre-Party: Overal wifi en internet

Op 29 november is het Black Friday. Dat betekent dat op die dag verschillende winkels gaan stuntent met diverse producten. Voordat het echter zover is, zie je dat sommige partijen al de aandacht op hen willen vestigen. Zo heb je de Mediamarkt Black Friday Pre-Party.

Tijdens de Mediamarkt Black Friday Pre-Party worden al verschillende producten met korting aangeboden. Het zou kunnen dat dit de uiteindelijke korting gaat zijn die je ook op Black Friday kunt pakken of dat het op die dag nog wat goedkoper is. Toch zijn het nu al goede deals, dat we het graag met je willen delen.

Mediamarkt Black Friday Pre-Party: Devolo dLAN 550 WiFi Starter Kit

We beginnen dit Mediamarkt Black Friday Pre-Party-overzicht met een Devolo dLAN 550 WiFi Starter Kit. Hiermee kun je via het stroomnetwerk een LAN-kabel aansluiten op je device en op die manier een overdrachtssnelheid van 500 Mbps te krijgen zonder dat je een kabel hoeft te trekken. Daarnaast versterkt hij tegelijkertijd ook het wifi-signaal van je router, waardoor je ook op zolder een goede verbinding kan krijgen. Het handige extraatje daarbij is dat het station waar je de kabel wilt trekken ook een stopcontact uitgang heeft. Op die manier verlies je dus geen stroom punt.

Scoor hem hier voor een mooie prijs

Devolo dLAN 550 WiFi Starter Kit
(Bron: Devolo)

Devolo Magic 1 WiFi – Starterkit

Wanneer internetsnelheid een absolute must is en je het bovenstaande systeem wel interessant lijkt, maar de snelheid niet is wat je er van verwacht, dan is de Devolo Magic 1 WiFi – Starterkit wellicht wat beter. Het idee is eigenlijk hetzelfde, maar in plaats van een snelheid van 500 Mbps haal je met deze set een snelheid van 1200 Mbps. Zeker wanneer je een spelcomputer of gaming-pc boven hebt staan, zorgt dit voor heel wat meer vrijheid.

Scoor hem hier voor een mooie prijs

Mediamarkt Black Friday Pre-Party
(Bron: Mediamarkt)

Linksys Velop Duo-band – Triple pack – Multiroom Wifi

Dan een premium product in dit Mediamarkt Black Friday Pre-Party-overzicht. Gebruik je voornamelijk wifi en wil je overal in het huis een goede verbinding hebben? Dan is deze Linksys Velop-set een aanrader. Hiermee creëer je een thuisnetwerk met optimaal wifi-bereik. Ideaal voor mensen met grotere huishoudens die een goede wifi-verbinding willen hebben. Hier speelt de ondersteuning van MU-MIMO voor de Linksys Velop ook een belangrijke rol in. Als meerdere personen thuis aan het streamen, gamen of surfen zijn krijgt je netwerk het zwaar te verduren. Voor dit soort situaties biedt MU-MIMO dé oplossing, deze kan namelijk met meerdere apparaten tegelijk communiceren en hierdoor blijft je internetverbinding zonder vertragingen werken.

Scoor hem hier voor een mooie prijs

Mediamarkt Black Friday Pre-Party
(Bron: Mediamarkt)

Wifi Range Extender

Is je budget niet heel erg groot, maar wil je wel het bereik van je wifi-signaal verlengen? Dan is deze wifi Range Extender perfect. Doordat je de RE205 eenvoudig kunt verbinden met je router geniet je binnen enkele minuten van snel draadloos internet. De wifiversterker ondersteunt een snelheid van 300 Mb per seconde op de 2.4 GHz-frequentie en 433 Mbps op de 5 GHz-frequentie. Weet je niet waar je de Range Extender moet plaatsen? Dankzij de LED-indicatielampjes kun je gemakkelijk de ideale locatie bepalen en genieten van een optimaal thuisnetwerk.

Scoor hem hier voor een mooie prijs

(Bron: Mediamarkt) (Afbeelding: Mediamarkt)

Dit zijn een paar van de deals die je op het gebied van wifi kunt scoren tijdens de Mediamarkt Black Friday Pre-Party. Wil je meer lezen over Black Friday deals? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Mediamarkt Black Friday Pre-Party: Overal wifi en internet
Sluiten