Tech 23 jan 2019 Jelle van Es

MediaMarkt stunt met megakorting op televisies: de 5 beste deals

Een goede tv is vandaag de dag een must. Zeker wanneer je fanatiek gamet of via Netflix de nieuwste series kijkt, zorgt een tv met een 4K-resolutie er voor dat alles nog een stuk mooier in beeld wordt gebracht. Maar zo’n tv is vaak wel een flinke investering. Dan is het goed om te weten dat je nu bij Mediamarkt verschillende tv’s met korting kan scoren. Mediamarkt viert namelijk dat ze twintig jaar bestaan en levert dus op verschillende tv’s 20 procent korting. Dit zijn vijf tv’s om te overwegen.

Samsung 55 inch QLED voor 1471 euro

We beginnen dit overzicht met een Samsung QLED-televisie van 55 inch. Dat is niet de meest grote tv, maar QLED zorgt er voor dat alles echt van het beeld afspringt. Het is een ervaring van een zware hoge kwaliteit en met deze korting relatief betaalbaar.

Scoor deze tv hier

Samsung QLED

Samsung 65 inch QLED voor 1799 euro

Toch is het waarschijnlijk beter om bij QLED echt goed uit te pakken. Een 65 inch tv klinkt wellicht wat overdreven, maar zeker wanneer je dus echt van games en op Netflix bijvoorbeeld The Crown kijkt, zul je merken dat de combinatie tussen de grootte van de tv en de kwaliteit van het beeld voor een compleet andere ervaring zorgt. Zeker niet goedkoop, maar wel een dikke korting die je nu krijgt.

Scoor deze tv hier

Sony 55 inch OLED voor 1839 euro

Een paar jaar geleden werd er op de CES-beurs in Las Vegas allemaal nieuwe televisies met een OLED-scherm getoond. Op dat moment waren die dingen eigenlijk onbetaalbaar, maar nu na een paar jaar kun je een tv met zo’n belachelijk goed scherm in huis halen. Sony heeft nu een 55 inch versie in de aanbieding.

Scoor deze tv hier

LG 55 inch 4K tv voor 719 euro

Is je budget iets minder groot? Dan is een 4K-tv alsnog een flinke upgrade ten op zichte van de Full HD-tv die je nu wellicht in huis hebt staan. Deze variant van LG is met 719 euro voorzien van een net prijsje en is met zijn 55 inch zeker geen kleine jongen.

Scoor de tv hier

De goedkoopste: Sony 43 inch 4K tv voor 479 euro

Tot slot hebben we nog een 4K tv voor de bodemprijs van 479 euro. Wel betreft het hier een 43 inch-model, wat eigenlijk te klein is om echt te kunnen genieten van de 4K-resolutie. Maar als je huidige tv meer dan zes jaar oud is, dan zul je merken dat dit alsnog een flinke upgrade is.

Scoor de tv hier

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
MediaMarkt stunt met megakorting op televisies: de 5 beste deals
Sluiten