Robert Kroes
Robert Kroes Deals 20 jul 2019

Mediamarkt Outlet: deze drie goedkope headphones mag je niet missen

Intro

De vakantieperiode biedt tijd voor ontspanning. Er even lekker tussenuit, een muziekje luisteren… Goede headphones verhogen het genot daarbij enorm. Het is alleen jammer dat deze hoofdtelefoons vaak zo duur zijn. In de Mediamarkt outlet deals vonden we drie goede en goedkope headphones. Die kun je toch niet missen als je op vakantie echt wilt genieten?

In de Mediamarkt Outlets zie je bijzondere aanbiedingen van apparaten waar er vaak maar één of een paar van worden aangeboden tegen de actieprijs. Wacht daarom niet als je jouw keuze gemaakt hebt, want deze outlet deals zijn vaak snel uitverkocht. Dat wil jij toch niet horen?

AKG staat bekend om haar uitstekende ruisonderdrukking. Dit betekent dat je volledig op kunt gaan in jouw muziek en niet gestoord wordt door omgevingsgeluiden. Ook kun je makkelijk schakelen naar een gesprek. Ook hier onderdrukt AKG de omgevingsgeluiden. Zo kun je jouw gesprekspartner kristalhelder verstaan.

Met de mat zilverkleurige AKG N700NC doe je jezelf een draadloze over ear headphone kado die speciaal ontwikkeld is voor op reis en onderweg. Je geniet van een warm basgeluid en rijke klanken. Het ergonomisch verantwoorde ontwerp en de sterke batterij zorgen ervoor dat je tot wel 20 uur kunt genieten van jouw muziek zonder op zoek te hoeven naar de lader. De doos is open geweest, maar verder is deze AKG N700 NC in nieuwstaat.

De mat zilveren AKG N700 NC wireless over-ear headphone is nu  voor € 244,30 te koop bij MediaMarkt

AKG N700NC Wireless over-ear headphone bij Mediamarkt outlet

Reageer op artikel:
Mediamarkt Outlet: deze drie goedkope headphones mag je niet missen
Sluiten