Wesley Akkerman
Wesley Akkerman Smartphones 11 nov 2020

Meer Samsung-smartphones krijgen de OneUI 3.0-bèta: dit zijn ze

Op dit moment heeft Samsung al meerdere versies van de bèta van OneUI 3.0 vrijgegeven en daar komen straks nog meer versies bij. Die versies zijn bedoeld voor verschillende smartphones, die op moment van schrijven nog geen bèta-update gehad hebben. Onder meer de opvouwbare modellen komen aan bod.

De Samsung-smartphones die al een update bemachtigd hebben, zijn de Galaxy S20- en Galaxy Note 20-series. Maar nu maakt het bedrijf dus op zijn Zuid-Koreaanse communityforum bekend dat nog meer modellen op de update mogen rekenen, zodat meer mensen alvast een voorproefje kunnen krijgen van wat OneUI 3.0 biedt. Die versie van de softwareschil van het Zuid-Koreaanse bedrijf is gebaseerd op Android 11. Dat is dan weer de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem. Op dit moment zijn er nog weinig smartphones met Android 11, behalve enkele toestellen van Google en OnePlus.

Samsung OneUI 3.0
Samsung OneUI 3.0 (Afbeelding: Samsung)

Samsung OneUI 3.0 naar meer smartphones

De volgende smartphones krijgen binnenkort allemaal de update naar de OneUI 3.0-bèta: de Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S10 5G, Galaxy Note 10, Galaxy Note 10+, Galaxy Z Flip 5G en de Galaxy Z Fold 2 5G. Niet alleen zien we in dit lijstje vlaggenscheppen van voorgaande generaties staan, ook komen we hier de opvouwbare toestellen van het bedrijf tegen. Helaas heeft Samsung nog niet bekendgemaakt wanneer de toestellen wereldwijd van de update voorzien worden. Maar de verwachting is dat die in elk geval in Zuid-Korea binnen nu en enkele dagen uitgerold wordt.

Het bèta-programma is ook in andere landen beschikbaar en kan dus naar die landen uitgerold worden. Meer informatie vind je hieronder in de Samsung Members-app, die je op je Galaxy-smartphone kunt installeren. Mocht er een bèta of andere update beschikbaar zijn, dan zie je dat vanzelf aan de hand van een nieuwe banner. Het kan zijn dat je je dan eerst moet aanmelden voor het bèta-programma, maar dat legt de app dan haarfijn uit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

SamMobile

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Meer Samsung-smartphones krijgen de OneUI 3.0-bèta: dit zijn ze
Sluiten