Daniel Koster
Daniel Koster 26 jan 2017

Maak kennis met de meest bizarre Kickstarters ooit

Kickstarter staat vol met allerlei projecten. Van vernuftige gadgets tot initiatieven in de muziek en ga zo maar door. Echter kom je ook ontzettend vreemde dingen tegen. Dit zijn de meest bizarre Kickstarters ooit. Wauw…

[listicle]

PAUL is een sexy oplader

We kunnen er niet meer of minder van maken. PAUL laat je je telefoon opladen op een seksueel getinte manier. Geen daverend Kickstarterproject, wel geinig!
[/listicle]

bizarre Kickstarters

[listicle]

Adoptly laat je kinderen adopteren via swipes

Adoptly gaat iets veel te ver. Dat was ook wat Kickstarter zelf concludeert en waardoor de campagne is verwijderd. Via de Adoptly-app kon je kinderen naar links of naar rechts swipen. Het uiteindelijke doel? Ze adopteren. Wauw..
[/listicle]

bizarre Kickstarters

[listicle]

Een scheet in een potje

Ja, dit is wel het project dat met stipt op nummer één staat. We gaan er ook wel vanuit dat dit niet serieus is bedoeld, maar dat maakt ‘m niet minder bizar (en grappig). Je kon een potje krijgen met daarin een scheet van een persoon uit één van de tachtig geselecteerde landen. Ook Nederland is van de partij, maar die geur (her)kennen we al.
[/listicle]

[listicle]

Grilled Cheesus is goddelijk

Houd jij van tosti’s? Stomme vraag, natuurlijk doe je dat. De Grilled Cheesus is daarom voor iedereen de bom. Het apparaat laat je namelijk tosti’s maken mét het gelaat van Jezus erop. Dat wil je toch?
[/listicle]

bizarre Kickstarters

[listicle]

Een Kickstarter voor het maken van een aardappelsalade

En het mooiste is nog dat de ontwikkelaar nog niet wist wat voor aardappelsalade. Of nee wacht, het allermooiste is nog wel dat de pagina dankzij bijna zevenduizend toezeggingen bijna 52.000 euro ophaalde. WTF?!
[/listicle]

[listicle]

Meat Soap laat je ruiken naar…bacon

De échte carnivoor wil natuurlijk naar vlees ruiken. Of nou ja, dat weten we eigenlijk niet, maar de bedenkers van Meat Soap hebben dat gevoel. Zij bieden daarom zeep aan die naar bacon ruikt. Heerlijk!
[/listicle]

bizarre Kickstarters

[listicle]

Held eet burrito’s voor je

Noboru Bitoy kwam met een briljant idee. Wanneer jij een burrito voor hem via Kickstarter zou betalen, zou hij die voor je opeten. Ook zou ‘ie je dan op creatieve wijze laten weten hoe de burrito smaakte. Uiteindelijk haalde hij meer dan duizend euro op. Nice!
[/listicle]

[listicle]

Het POOP kaartspel

Wedden dat jij dacht dat dit kaartspel met de grote boodschap heeft te maken? Nou, dat is ook zo. Het kaartspel is als gewoon spel, maar ook als drankspel te spelen. De regels worden hieronder uitgelegd en overtuigden 668 mensen dat dit hét nieuwe kaartspel voor hen is.
[/listicle]

[listicle]

Een hamsterwiel voor je kat

Oké, dit idee is ietwat apart, maar ook best slim. Jouw kat verveelt zich af en toe de neten. Waarom koop je dan niet zo’n wiel je poezenbeest zodat-ie aan zijn of haar dagelijkse dosis beweging komt.

[listicle]

Hulp krijgen bij het kiezen van een naam voor je huisdier

Niet iedereen is even creatief en daar speelde deze Kickstarter slim op in. Als jij de persoon achter het project geld opstuurt, dan bedenkt hij een naam voor je huisdier. Slim hoor haha!
[/listicle]

Gelukkig meer dan enkel bizarre Kickstarters

Oké, wij vinden dit best wel briljant. Vooral aangezien de website meer is dan enkel bizarre Kickstarters. Dan kun je hier wel om lachen, aangezien je verder zoveel aan het medium hebt. Wat dacht je van de meest succesvolle projecten van 2016, daar zitten toffe dingen tussen. Al laten sommige van die projecten en de Lily-drone zien dat Kickstarter lang niet perfect is..

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Maak kennis met de meest bizarre Kickstarters ooit
Sluiten