Dit zijn de vijf meest gelikte elektrische fietsen van nu

Als je voor een ebike gaat, kun je voor een standaard model gaan om je van A naar B te brengen. Je kunt echter ook voor een extra gelikt exemplaar gaat dat er gegarandeerd voor zorgt dat je in de spotlight staat en ervoor zorgt dat iedereen weet dat je voor stijl gaat. Met deze vijf ebikes komt dat laatste helemaal goed en rijd je als een elektrische badass rond.

Audi E-bike Wörthersee

Audi is allang niet meer alleen van de auto’s en na de overname van Ducati, lijken ze nu ook de ebike markt op te willen gaan. Hun E-bike Wörthersee is op het moment nog een concept, maar het is zeker een fiets die we in de winkel willen zien verschijnen. De elektrische fiets komt met custom carbon wielen en een full-suspension frame, dat ook van koolstofvezel is gemaakt. Dit zorgt ervoor dat het een licht fiets is en het frame weegt ook maar 1,6 kg. Sommige laptops zijn nog zwaarder dan dat. Verder zou de fiets een rijbereik hebben van 50 tot 70 km en zou je met de eGrip modus niet eens zelf mee te hoeven trappelen. Strikt gezien zou het onder de Nederlandse wet dan geen ebike zijn, maar een brommer.

Audi E-bike Wörthersee

Moar bike

De Moar bike is een zogenaamde fat bike en komt met extra dikke banden. Voor het design hebben de makers een patent aangevraagd en het zou de eerste full suspension ebike op de markt moeten worden. De fiets is gemaakt van dezelfde kwaliteit aluminium die ook bij vliegtuigen wordt gebruikt en daardoor is het net als de Audi bike een behoorlijk lichte fiets. Bijzonder aan de elektrische iets is dat je hem ook kunt opvouwen, waardoor hij makkelijk op te bergen is. Verder komt het met een 750 watt motor en een 48v batterij, welke goed zou moeten zijn voor 135 km aan ondersteuning.

Moar bike

Luna Fusion Crusher 3

Het bedrijf Luna staat bekend om zijn elektrische fietsen van hoge kwaliteit en oog voor detail. Ook de Luna Fusion Crusher 3 is weer een meesterwerk en ziet eruit alsof hij zelfs mee zou kunnen doen in een Fast and Furious film. De ebike is bedoeld om lol te hebben van de gebaande wegen en komt met een 52v 24ah batterij. Verder kun je verschillende dingen aan de fiets customizen en kun je voor de motor zelfs tot een 2.500 watt exemplaar gaan.

Luna Fusion Crusher 3

Propella 2.0 ebike

Waar je bij veel elektrische fietsen meteen kunt zien dat ze een motor hebben en dat het inderdaad om een ebike gaat, probeert Propella ebikes te maken die meer op normale fietsen lijken. De Propella 2.0 is daar een goed voorbeeld van en ziet eruit als een normale mountainbike met een stoer flesje water. De ebike wordt gepromoot als zijnde ontzettend licht en is uitgerust met de laatste batterij technologie.

Propella 2.0 ebike

Skillion Max Classic

De Skillion Max Classic is gebouwd om te presteren. Het is een robuust uitziende ebike, die is uitgerust met een 1.000 watt middenmotor. Je kunt echter ook gaan voor een wat bravere variant met een 250 watt motor. Verder is de ebike voorzien van 8 Shimano versnellingen en zou hij je zonder problemen vervelende heuveltjes op moeten krijgen.

Skillion Max Classic

Hoewel deze ebikes er allemaal behoorlijk strak uitzien, kan het wat lastiger zijn om ze te bemachtigen. Als je op zoek bent naar een elektrische fiets die je makkelijk in Nederland kunt scoren, zit je bij deze vijf aan het juiste adres.

Reageer op artikel:
Dit zijn de vijf meest gelikte elektrische fietsen van nu
Sluiten