Daniel Koster
Daniel Koster Apple 18 jul 2016

Meest sprekende video tot nu toe vergelijkt gelekte iPhone 7 met iPhone 6s

De iPhone 7 is al maandenlang het onderwerp van speculatie. Om die reden lieten we je eerder weten wat je allemaal van het nieuwe vlaggenschip van Apple kunt verwachten. Nu staat de iPhone 7 toch echt voor de deur. Dat betekent maar één ding: dat er steeds meer beelden van het apparaat lekken. De meest sprekende video is nu een feit. In die video wordt de iPhone 6s naar de iPhone 7 gelegd.

De iPhone 6s en de iPhone 7 in één video vergeleken

Je weet vast dat de nieuwe iPhone voor september op het programma staat. Dat betekent dat we nog maar een maandje of twee hoeven te wachten. Spannend! Vooral nu dit soort beelden de wereld in worden geholpen. Die lijken namelijk allerlei zaken te bevestigen. Zo is het apparaat 4,7 inch groot. Het uiterlijk van het apparaat is hierbij redelijk hetzelfde. Toch zijn er enige veranderingen. Wat dacht je van de verandering aan de antennestrepen, een grotere camera en een missende headphone jack. Dat is nog niet alles:

Video’s van ons zien? Abonneer je dan hieronder op ons YouTube-kanaal:

Oké, we moeten dit beeld natuurlijk met een klein korreltje zout nemen. We weten namelijk niet honderd procent zeker dat dit de iPhone 7 is. Echter lijkt-ie er verdomd veel op. De kans is dus aanwezig dat we nu naar het nieuwe vlaggenschip van Apple kijken. Wat ons opvalt? Dat er vernieuwingen zijn, maar dat die (nog) niet revolutionair te noemen zijn. Behalve het verdwijnen van de headphone jack dan. Of we daar over zijn te spreken weten we nog niet!

Reageer op artikel:
Meest sprekende video tot nu toe vergelijkt gelekte iPhone 7 met iPhone 6s
Sluiten