Jelle van Es
Jelle van Es Games 5 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

Nostalgie deluxe: Mega Man 11 komt er aan

Wie dacht dat games vandaag de dag moeilijk zijn, moet voor de grap maar eens een oude Mega Man-game opstarten. Grote kans dat je het na een paar minuten al huilend opgeeft. Ben jij echter een doorzetter en hou je van uitdaging, dan hebben we goed nieuws! Ontwikkelaar Capcom heeft namelijk aangekondigd dat zij bezig zijn met Mega Man 11. Yehes

Mega Man 11 duurt nog wel even

Het duurt helaas nog wel even voordat we aan de slag kunnen met Mega Man 11. Zoals het er nu naar uit ziet, komt de game pas eind 2018 uit. De game verschijnt dan op de Nintendo Switch, de PlayStation 4, de Xbox One en de pc. Qua graphics krijgt de game een moderne update, terwijl het tegelijkertijd een klassiek gevoel wil uitstralen. Met name de vijanden en de creativiteit van die vijanden is iets dat we uit de oude games wel kennen.

De aankondiging van Mega Man 11 komt vlak voordat de serie volgend jaar zijn dertigste verjaardag viert. Capcom ziet deze aankondiging dan ook vooral als een mooie teaser. Verwacht pas in de zomer van 2018 een nieuwe update voor Mega Man 11. Wel hebben we nu naast de trailer een aantal mooie afbeeldingen van de game.

Mega Man 11 Screenshots

Mega Man 11

Kun je niet wachten op Mega Man-avonturen, dan is het goed om te weten dat je deze zomer op de Nintendo Switch aan de slag kunt gaan met de Mega Man Legacy Collection 1 en 2. Dat zijn zo’n beetje alle klassieke Mega Man-games die je dan in één klap kunt spelen. Heerlijk als je er van houdt om jezelf te pijnigen!

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan zeker onze uitgebreide gamingpagina met daarop de laatste nieuwtjes en reviews.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Nostalgie deluxe: Mega Man 11 komt er aan
Sluiten