Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 26 mei 2017

Dit Mellow powerbank tafeltje speelt je favoriete muziek

Tafels hebben we allemaal nodig. Ze zijn handig om iets op te zetten, om aan te eten of om een kamer wat meer sfeer te geven. Als iedereen toch een tafel nodig heeft, kan die net zo goed ook nog allerlei extra features hebben. Dat moeten de makers van het Mellow tafeltje op Kickstarter hebben gedacht. Behalve dat het er stijlvol uitziet, kan het ook nog je apparaten opladen en tegelijkertijd muziek afspelen.

Draadloos muziek afspelen tot 10 meter

Mellow is uitgerust met maar liefst vier speakers die draadloos je muziek afspelen of je games een extra boost geven. Via Bluetooth kun je al je apparaten aansluiten welke dit ook ondersteunen. En tegenwoordig zijn dit eigenlijk bijna alle apparaten.  Hiervoor hoeft de tafel ook niet eens in de buurt te staan. Je kunt tot een afstand van 10 meter de tafel nog commanderen.

mellow

Mellow: klein tafeltje, grote batterij

Bij Mellow geldt zeker dat schijn bedriegt en klein maar fijn. Het tafeltje is uitgerust met een indrukwekkende 6600mAh batterij, welke binnen vier uur helemaal is opgeladen. Wanneer je het volume op 30% afspeelt kan Mellow zeven uur aan geluid produceren. Wie voor de volle 100% gaat kan dit drie uur volhouden. Omdat de Kickstarter “stretch goal” van $32,000 is behaald, zal er ook een upgrade beschikbaar zijn met een enorme 1300mAh batterij. Reken maar uit hoe lang je dan kunt genieten van de speakers.

Meteen je smartphone en tablet opladen

De functionaliteit van Mellow houdt niet op bij het afspelen van muziek. De tafel fungeert namelijk ook als powerbank en is uitgerust met twee USB poorten. Perfect om meteen je smartphone op te laden, als hij toch al op tafel ligt.

Melow tafel

Stijlvolle multifunctionaliteit

Als klap op de vuurpijl is Mellow ook nog leuk om naar te kijken. De stijl is geïnspireerd door de natuur. Voor blad kan je kiezen tussen verschillende houtsoorten. Ook de drie poten zijn van hout gemaakt. Om het af te maken is het tafelblad aan de onderkant afgewerkt met een microweefsel, waarin vier interactieve besturingsknopping zijn gewoven.

Melow tafel

De laatste tijd zien we steeds meer interactieve en multifunctionele tafels verschijnen. De Sobro salontafel kan bijvoorbeeld ook je telefoon opladen en muziek afspelen. Daarnaast houdt hij ook nog je drankjes koel.

 

Reageer op artikel:
Dit Mellow powerbank tafeltje speelt je favoriete muziek
Sluiten