Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 20 dec 2018

Geweldige eerste trailer voor Men in Black: International

THE BOYS ARE BACK! Sony Pictures komt in 2019 met een gloednieuwe Men in Black prequel over de beginjaren van de legendarische organisatie. Chris Hemsworth en Tessa Thompson bundelen hun krachten in de eerste trailer van de film, waar ook Liam Neeson in te zien is. En die trailer ziet er verdomd lekker uit! 

Men in Black: International eerste trailer

In de zomer van 2019 komt Sony Pictures met een gloednieuwe aanvulling van de Men in Black franchise. Ditmaal hebben we te maken met een prequel film die ons mee terug neemt naar de beginjaren van de organisatie. Chris Hemsworth en Tessa Tompson hebben de hoofdrol te pakken in de nieuwe film. Hoe ze het er vanaf brengen zien we komende zomer in zijn volledigheid, maar de eerste beelden van de film zijn inmiddels naar buiten gebracht.

De eerste trailer voor Men in Black: International is gepubliceerd en geeft ons een fantastische eerste indruk van de nieuwe film. Hij zit vol met emotionele momenten, humor en kapot harde actie. Naast Tessa Thompson en Chris Hemsworth zijn ook Liam Neeson en Emma Thompson schitteren in de eerste trailer. Check hem hieronder!

Agent M, gespeeld door Tessa Thompson, voegt zich voor het eerst bij de Men in Black. Voor haar eerste missie moet de dame naar Londen, waar er zonder twijfel iets mis is. Er worden verschillende moorden gepleegd en samen met Agent H, gespeeld door Chris Hemsworth, moet dit mysterieuze probleem opgelost gaan worden. Naast Neeson, de Thompsons en Hemsworth zijn onder andere ook Rafe Spall, Kumail Nanjiani en Rebecca Ferguson te zien in de film.

Men in Black: International is vanaf 16 juni 2019 te zien in de bioscoop.

Reageer op artikel:
Geweldige eerste trailer voor Men in Black: International
Sluiten