Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 13 jun 2019

Win vrijkaarten en meer voor de film Men In Black: International

De Men in Black-filmreeks gaat al weer terug naar 1997. Toen speelden Will Smith en Tommy Lee Jones de hoofdrollen. In de reeks draait het om een geheim agentschap die de Aarde moet beschermen tegen het buitenaardse kwaad. De film was een groot succes en zorgde er voor dat er twee vervolgen kwamen. In 2012 zagen we het derde deel uit de reeks. Dat is alweer een tijdje geleden en dus is het de hoogste tijd voor een nieuw deel. Omdat Smith en Jones ook een dagje ouder worden, maken we in Men In Black: International kennis met een nieuwe cast.

Men In Black: International met Chris Hemsworth en Tessa Thompson

In de film zien we hoofdrollen weggelegd voor Chris Hemsworth en Tessa Thompson. De eerste ken je natuurlijk van zijn rol als Thor in de verschillende films van Marvel. Hij kent daar Tessa Thompson ook van, die in de films van Marvel de rol van Valkyrie op haar neemt. Daarnaast speelde ze ook in de films Creed en Creed II. In Men In Black: International zien we verder ook een rol weggelegd voor Liam Neeson, die de baas speelt van de afdeling in Londen van Men in Black.

In de film is Tessa Thompson de nieuwkomer binnen de MIB en wordt ze gekoppeld aan Agent H in de vorm van Hemsworth. Samen moeten ze een aantal buitenaardse wezens uitschakelen, die over de hele wereld verschillende aanvallen uitvoeren. Lijkt het je wat om naar de film te gaan en tegelijkertijd wat goodies van de film in huis te halen? Doe dan mee met onze prijsvraag.

Hierboven zie je al wat je kunt winnen. Het gaat om een cardholder, een oplader en een pin. We hebben vier van deze pakketten die we weggeven. Daar doen we bovendien nog twee vrijkaarten bij, zodat je met een vriend of vriendin naar de bioscoop kunt gaan.

Men In Black: International

Het enige dat je moet doen om hier kans op te maken is een mail te sturen naar [email protected]. Geef daarbij aan dat je mee wilt doen met deze prijsvraag. Laat daarbij ook je adresgegevens achter, zodat we weten waar we de prijzen naar toe moeten sturen.

Reageer op artikel:
Win vrijkaarten en meer voor de film Men In Black: International
Sluiten