Malou van Oosterhoud
Malou van Oosterhoud Apple 27 sep 2016

iPhone 7 kapotmaken voor dummies: boor je eigen mini-jack-ingang

Het verwijderen van de mini-jack-ingang op de iPhone 7 gaat velen aan het hart. Verandering hè, dat schiet sommige mensen in het verkeerde keelgat. Daarom besloot een vlogger zelf maar een mini-jack-ingang in zijn telefoon te boren.

Grappenmaker

Traras Maksimuk, een vlogger die voor de gein test hoe ver hij kan gaan met technologie, heeft een vlog opgenomen waarin hij een boor op een gloednieuwe iPhone 7 zet. Hij doet dit onder het mom: er zit een geheime mini-jack-ingang onderin, het enige dat je hoeft te doen is boren. Een weldenkend mens zou dit soort video’s niet serieus nemen, zeker als je kijkt naar zijn repertoire. Zo heeft hij ook al een iPhone 7 in een magnetron- en in vloeibare stikstof gestopt om te zien of de telefoon het aan kan. Spoiler alert: neen. Hoewel het bij de vloeibare stikstof aan iets anders ligt.

Een mini-jack-ingang boren

Zoals we al zeiden: een weldenkend mens zou weten dat dit uiteraard niet gaat werken. Ten eerste zie je in de video al dat het niet werkt en ten tweede DUH. Enfin, niet iedereen had door dat het een grap was en hebben dus écht die een 3,5-millimeter-ingang met een boor geprobeerd te creëren. Het resultaat? Hilarische reacties waar we ook diep van moeten zuchten! Oh en een kapotte iPhone 7…

Ja, daar gaat je garantie!

Ja joh, gewoon nóg dieper boren!
Steek die boor maar in je …
Hmm, een averechts effect dus
Haha, spijkers met koppen slaan:

Als je je wilt vermaken en niets te doen hebt dan kun je eindeloos blijven scrollen door de reacties. Gelukkig zijn er niet alleen mensen op het internet te vinden die wat dom overkomen. Het internet staat ook vol met allerlei komische inhakers. Zoals deze op Usain Bolt op de Olympische Spelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhone 7 kapotmaken voor dummies: boor je eigen mini-jack-ingang
Sluiten