In deze luxe Mercedes crossover kun je rustig thee drinken

We houden er allemaal wel van om naar luxe auto’s te kijken, hoewel ze voor de meeste mensen slechts een droom blijven. Als je iets nieuws zoekt om je af te leiden van het dagelijkse leven, heeft Mercedes een mooi nieuw model voor je. Tijdens Auto China presenteerde de automaker onlangs het Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury concept. Deze sedan/SUV crossover is bedoeld om met chauffeur in rondgereden te worden en heeft zelfs een ingebouwd thee-station.

Elektrische Mercedes met vier motoren

Uiteraard is de Maybach een elektrische auto, aangezien dat extra luxe uitstraalt. De auto zou komen met vierwielaandrijving en een batterij die goed is voor een rijbereik van 322 km. Deze zou je (de chauffeur) weer snel kunnen opladen om verder te kunnen gaan met je belangrijke zaken. Aan de buitenkant heeft de auto een chromen afwerking en vinden we 24 inch turbine geïnspireerde banden met een verchroomd grillrooster.

Mercedes Maybach concept

Witte lederen stoelen met kuitondersteuning

Hoewel de buitenkant al indrukwekkend is, kan het exterieur toch de binnenkant niet overtreffen. Daar vlij je neer om witte lederen stoelen, die helemaal naar je wensen aangepast kunnen worden en zelfs je kuiten ondersteunen. Naast het wit van de stoelen, worden de kleuren rosé goud, crystal wit en parelgrijs gecombineerd om het luxe-gehalte nog meer te verhogen.

Mercedes-Maybach

Verwarmd thee-console met de druk van een knop

Het meest opvallende aan de auto is misschien wel een gedeelte tussen twee van de stoelen, dat speciaal bedoeld is om een kopje thee te drinken. Daar vindt je een vak, dat geoptimaliseerd is om een theepot met bijbehorende kopjes te verbergen en displayen. Deze is uiteraard verwarmd, zodat je nooit met koude thee komt te zitten. Is het thee-uurtje klaar? Dan druk je gewoon een knop in om het thee-station weer in de console te laten verdwijnen.

Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury
Mercedes-Maybach

Als je op de één of andere manier ooit de luxe thee-auto weet te bemachtigen, moet je natuurlijk wel een waardige bestemming hebben. Dit weelderige onderwater hotel is dan een goede optie.

Mashable

Reageer op artikel:
In deze luxe Mercedes crossover kun je rustig thee drinken
Sluiten