Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Home 25 sep 2018

BakerStone Box: verander elke bbq in een pizza-oven

Met het matige weer en de herfst in aantocht moet je wellicht niet gelijk aan de barbecue denken. Maar wie weet, met een fijne overkapping in je tuin of de wil om het gewoon te doen wanneer het droog is en drie graden boven nul, dan kun je altijd losgaan. Een lekker stuk vlees, een zalmmoot of een groentespies zijn de klassiekers. Maar wellicht ben je wel meer iemand die van een pizza houdt. De oven is daarbij een voor de hand liggende optie, maar dat is iets minder authentiek. Voor de echte genieter is er dan ook de BakerStone Box, die je bbq omtovert naar een pizza-oven.

Je bbq wordt een pizza-oven met de BakerStone Box

De BakerStone Box plaats je op de grillplaat van je barbecue, waarna je er van alles in kunt bakken. Je pizza kan een grootte aannemen van 12 inch, wat dus een redelijke unit is. Maar ook andere lekkernijen zijn er in te bereiden, terwijl je daarnaast wat fijne hamburgers en worstjes bakt. Op die manier word je barbecue-game naar een nog hoger niveau getild.

BakerStone Box

Zo is het bijvoorbeeld ideaal om wat losse groente in te garen of een plaat waarbij je zonder folie een mooie zalmmoot kunt garen. Het enige wat je wel nodig hebt is een redelijk grote barbecue, omdat de BakerStone Box best wel groot is.

BakerStone Box

Een ander voordeel van de BakerStone Box is dat pizza’s daadwerkelijk snel gegaard worden. Volgens de maker moet het mogelijk zijn dat je binnen vier minuten een nieuwe pizza er uit tovert. Grote kans dat het je geen eens lukt om een pizza binnen vier minuten op te eten. Op die manier kun je telkens je vrienden en familie voorzien van een nieuwe verse pizza.

BakerStone Box

De BakerStone Box kost zo’n 160 euro en is onder andere hier te bestellen. Meer barbecue inspiratie vind je hier.

Reageer op artikel:
BakerStone Box: verander elke bbq in een pizza-oven
Sluiten