Met de compacte Wide Path Camper beleef je de ultieme fietsvakantie

Amsterdam wordt gezien als ‘fietshoofdstad’ van de wereld, maar deelt deze positie eigenlijk met Kopenhagen. De twee steden domineren elke lijst die fietsvriendelijke steden op een rijtje zet. Die Denen hoef je dus niets wijs te maken over de edele tweewieler!

Wat heb ik nu aan mijn fiets hangen?

Hoewel… misschien slaan ze een beetje door. Deze Wide Path Camper is niet zomaar een fietsaanhanger: als je ‘m uitklapt is het een kleine caravan. Het interieur is spartaans: het heeft een tafeltje waar je met z’n tweeën aan kunt zitten. ’s Avonds verandert je de opstelling in een knus tweepersoonsbed.

Ingeklapt meet de Wide Path Camper 99×130 centimeter. Uitgeklapt is hij twee keer zo lang: 260cm. Het plafond is 130cm hoog, dus echt ruim zit je niet. De caravan is natuurlijk wel een uitstekende schuilplaats. Daarnaast: als je gaat kamperen zit je het liefst zo min mogelijk binnen.

Leeg weegt de Wide Path Camper zo’n 45 kilogram. Best een tof ding, míts je het eens kunt worden over wie ‘m voort moet trekken! Rijden door een vlak landschap lijkt ons nog wel te doen, maar zodra het heuvelig wordt kan het een duchtige beproeving worden. Fiets er liever ook niet mee over Neeltje Jans of de afsluitdijk, want dan vinden ze je nóóit meer terug!

De Wide Path Camper wordt vanaf 2016 geleverd. De prijs voor een standaardmodel is 3500 euro. Meer info vind je op deze site!

Check ook:

Reageer op artikel:
Met de compacte Wide Path Camper beleef je de ultieme fietsvakantie
Sluiten