Met de Delta 6-controller beleef je schietspellen nóg intenser!

‘Als het de eerste keer niet lukt, dan probeer je het gewoon nogmaals’, moet de bedenker van de Delta 6-controller gedacht hebben. Eerder mislukte de Kickstarter-campagne voor de ‘geweercontroller’, maar nu is het project terug, in afgeslankte vorm. Met de Delta 6 kruip je nóg dieper in schietspellen.

Het is niet echt een apparaat dat je in online multiplayer een voordeel geeft ten opzichte van je tegenstanders, maar voor singleplayer-shooters kan dit best iets aan de spelervaring toevoegen. De Delta 6 maakt gebruik van een Arduino en is voor verschillende games in te stellen.
De maker belooft dat de Delta 6 ook werkt met de nieuwe generatie spelcomputers (Playstation 4 en de nieuwe Xbox) die eind dit jaar, begin volgend jaar verschijnt. Als het goed is kun je tegen die tijd een softwarepatch downloaden waarmee je controller bestand is tegen de toekomst.

De bedenker van deze controller – David Kotkin – bedacht overigens ook de Avenger-controller. Op het eerste gezicht is het een raar ding, maar deze controller is zeer geschikt voor gamers met een handicap, omdat je de knoppen niet met je vingers in hoeft te drukken.

De Delta 6-controller kun je hier reserveren, voor ongeveer 120 euro. Als de financiering slaagt, wordt hij in augustus geleverd. Voor meer informatie over de Avenger kun je hier een kijkje nemen.

Reageer op artikel:
Met de Delta 6-controller beleef je schietspellen nóg intenser!
Sluiten