Jelle van Es
Jelle van Es Tech 26 jun 2018

Met de Inferno kun je perfect vlees en vis grillen

Het is zomer en dat betekent dat de barbecue-kriebels hoog oplopen. Er is niks fijner dan een mooi stukje vlees van de barbecue af te halen en dat met wat sausjes en een koud biertje in het gezelschap van vrienden naar binnen te werken. Het enige nadeel? Het duurt soms een tijdje voordat je vlees klaar is. Natuurlijk, dat hoort bij gezelligheid, maar soms heb je gewoon honger en wil je nu een gegrild stuk vlees. De Inferno Grill is wat dat betreft een uitvinding.

De Inferno grill voor al je vlees en vis

Hoewel de onderstaande video je een beeld laat zien van hoe de gril in de keuken wordt gebruikt, is dit iets dat je eigenlijk alleen maar buiten moet gaan gebruiken. De Inferno gril kan namelijk temperaturen tot 800 graden halen en dat is nou niet echt geschikt om binnenshuis neer te zetten. Het voordeel van de achterlijk hoge hitte is dat je binnen een minuut of twee je stuk vlees of vis kunt gaan nuttigen. Het nadeel? Als je en halve minuut te laat bent, is de kans groot dat je vlees zwart is.

De Inferno werkt op gas en moet aangesloten worden op een gastank. Je kunt vier platen tegelijkertijd in de machine plaatsen, waarbij de onderste plaat minder warmte pakt. Handig als je enerzijds een well-done en anderzijds een rare steak wilt koken. Zo’n steak is overigens al binnen een minuut klaar en als je naar de video hierboven kijkt, loopt het water je al in de mond. Een stuk vlees van een varken of een stuk zalm kost je wat meer tijd en moet je maar liefst twee minuten wachten.

Inferno

De Inferno heeft eigenlijk maar één nadeel. Met zijn bijna vierhonderd euro is het geen goedkoop ding. Maar de tijd die je er mee bespaard is natuurlijk ook wat waard.

Inferno

Liever gaan koken in de natuur? Lees dan deze handige tips.

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang de tofste tech, gadgets en aanbiedingen in je mail!
[revue_subscribe]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Met de Inferno kun je perfect vlees en vis grillen
Sluiten