Milton Broen
Milton Broen 9 dec 2015

Met de duurzame optische lijn van Dick Moby kom je altijd stijlvol voor de dag

Plastic is nog steeds één van de meest gebruikte materialen voor hedendaagse producten. De keerzijde van plastic is echter dat het lastig afbreekbaar is voor de natuur. Het is dus belangrijk dat we plastic gaan hergebruiken. Dick Moby is hier al tijden mee bezig en we schreven eerder al over de duurzame en stijlvolle zonnebrillen van het toffe merk. Nu komen ze ook met een duurzame optische lijn zodat je altijd stijlvol voor de dag kunt komen.

Het duurzame Dick Moby komt met optische lijn

Dick Moby laat zien dat hergebruiken van een materiaal niet ten koste hoeft te gaan van een ontwerp. Waar we bij sommige hergebruikte producten duidelijk kunnen zien dat het hergebruikt is, zien Dick Moby brillen er volledig als nieuw uit. De zonnebrillen worden uit oud plastic gemaakt dat wordt gesmolten en stevig in een pers wordt samengedrukt. Dit wordt zorgvuldig gedaan door echte vakmannen in Italië. Daarnaast zijn de nieuwe optische brillen van kraakheldere Zeiss-glazen voorzien. Het resultaat is een hele reeks aan prachtige optische brillen. Hoe het volledige proces van de Dick Moby bril in z’n werk gaat? Dat is in de video hieronder te zien!

Dick Moby in huis halen

Een bril met een verhaal, dat is het zeker. En naast het verhaal garanderen de ontwikkelaars ook nog eens uitstekende kwaliteit. Daarom kunnen we goed begrijpen dat je een bril als deze graag draagt om je zicht te verbeteren en tegelijkertijd goed voor de dag te komen. De Dick Moby brillen zijn in allerlei verschillende kleuren en modellen te verkrijgen. We verwachten dat de prijs van de optische lijn in de buurt ligt van hun zonnebrillen, klik hier voor meer informatie of breng een bezoek aan de opticien bij jou in de buurt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Met de duurzame optische lijn van Dick Moby kom je altijd stijlvol voor de dag
Sluiten