Met de Phorm kun je gemakkelijk de toetsen vinden op een touchscreen

Schrijf jij regelmatig lange teksten op je iPad? Met z’n touchscreen is-ie niet echt ideaal om lange teksten op te typen, maar met een beetje oefenen kun je het redelijk onder de knie krijgen. Het grote nadeel is dat je niet voelt waar je vingers zich op het toetsenbord bevinden. Dit in combinatie met de autocorrectie op je iPad kan voor hilarische teksten zorgen. Als jij inderdaad vaak het overzicht mist op het touchscreen toetsenbord van je iPad dan moet je de Phorm kopen.

De Phorm is een case voor de iPad met een screenprotector. Zodra je op de case de schakelaar de andere kant op schuift verschijnen er boven de toetsen op het touchscreen kleine bubbeltjes. Met deze bubbeltjes kun je voelen waar elke toets zich bevindt, waardoor typen met tien vingers op een iPad ineens ideaal wordt. Ze zijn alleen niet net zoals bij je toetsenbord in te drukken. In de screenprotector zitten namelijk microvloeistoffen en die zetten uit zodra je de case activeert.

De Phorm zal eerst verschijnen voor de iPad Mini en deze zal in de pre-order ongeveer 90 euro kosten. Als je nog even wilt wachten dan moet je rekening houden met een prijs van ongeveer 135 euro. Zodra de Phorm leverbaar is gaat het team, bestaande uit onder andere mensen van Beats by Dre en BlackBerry, kijken of ze ‘m ook voor de iPhone 6 en iPad Air 2 kunnen ontwikkelen. Wil je ‘m alvast checken voor je iPad Mini? Pre-order de Phorm hier.

Reageer op artikel:
Met de Phorm kun je gemakkelijk de toetsen vinden op een touchscreen
Sluiten