Met de Push It-app heb jij leuke gesprekken met wildvreemde mensen om je heen

Kun jij wel wat leuke afleiding gebruiken tijdens je saaie dag? Je kunt voor de lol een gesprek starten met een wildvreemde op straat. Je moet ‘m natuurlijk wel durven aanspreken en die persoon moet toevallig maar tijd hebben. Misschien is het ook wel een beetje vreemd om te doen, maar het kan voor de leukste gesprekken zorgen. Nu is er een manier om dat met je iPhone te doen terwijl je anoniem kunt blijven. De app waarmee dat kan is Push It, dit is een minimalistische app om berichten mee te versturen.

 
Deze berichten gaan alleen niet zomaar naar je vrienden. Ze gaan naar iedereen die in jouw omgeving is en deze app geïnstalleerd heeft. Hierdoor krijg je gesprekken met mensen die je waarschijnlijk niet kent, maar wel in jouw omgeving zijn. Het is onduidelijk hoe groot deze omgeving precies is. Wij stuurden een bericht vanuit het centrum van Amsterdam (Herengracht) en kregen antwoord van iemand die bij de houthavens zat (het IJ) en iemand die bij de zuidas (station Amsterdam-Zuid) zat. Het lijkt er dus op dat je met een bericht bijna iedereen in Amsterdam kunt bereiken.

 
De app ziet er super simpel uit, maar de makers zeggen zelf dat dit de bedoeling is. Zij willen een sterke basis hebben om vervolgens nog meer nieuwe functies te kunnen toevoegen. Wat deze functies zijn zeggen ze nog niet, maar ze verschijnen binnenkort. De app is gratis, dus zeker het proberen waard. Je kunt de Push It-app hier downloaden.

Reageer op artikel:
Met de Push It-app heb jij leuke gesprekken met wildvreemde mensen om je heen
Sluiten