Rutger Houweling
Rutger Houweling 30 nov 2014

Met de Sealander kun je op land en water kamperen

Stel je gaat graag naar de camping, maar op je bestemming wil je ook de wateren ontdekken. Dan sta je voor een paar moeilijke beslissingen bij het plannen. Je kunt een boot huren, zodat de caravan achter de auto kan. Je kunt een tent meenemen of een huisje huren, zodat de boot aan de trekhaak kan. Of je gaat met twee auto’s zodat je je eigen caravan en boot mee kunt nemen. Maar als je het simpel wilt houden neem je de Sealander mee op reis.

 
De Sealander is zowel caravan als boot. Hierdoor is-ie handig bij het vervoer, maar de Sealander heeft nog een mooi voordeel. Je hebt nu namelijk de keuze of je wilt overnachten op land of op water. De Sealander heeft een tweepersoonsbed en is dus voor twee personen bedoeld. Zodra je het bed inklapt verschijnen er twee banken en heb je ruimte voor zes man. Genoeg ruimte dus om mensen uit te nodigen voor een borrel. Zodra je de wateren wilt ontdekken duw je de Sealander simpelweg het dichtstbijzijnde water in. Vervolgens klap je de elektrische buitenboordmotor uit en ben je klaar om te gaan.

 
Het basismodel kost 15.120 euro en daarmee kun je al doen wat wij net beschreven. Aan het basismodel kun je zelf losse opties toevoegen, zoals een tafel, gordijnen, een wasbak of een muzieksysteem. Je hebt veel opties en je kunt ook zelf bepalen welke kleur alles moet hebben. Uiteraard waren we even benieuwd naar het bedrag wat je moet betalen als je alle opties aanvinkt en dat is 22.959 euro. Lijkt het jou cool om met de Sealander over land en water te gaan? Vraag dan hier een brochure aan en check ook deze video waar je ‘m in actie ziet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Met de Sealander kun je op land en water kamperen
Sluiten