Daniel Koster
Daniel Koster Gadgets 21 jan 2016
Leestijd: 2 minuten

Met de slimme Smartbe is het leven met een kinderwagen wél aangenaam

In het geval dat je kinderen op komst hebt ben je vast en zeker op zoek naar een kinderwagen. De ‘gewone’ kinderwagen is echter verre van ideaal. Je moet ‘m de hele dag voortduwen en slimme functionaliteiten kent-ie ook vaak niet. De slimme Smartbe is de ultieme kinderwagen die jouw leven een stuk aangenamer maakt!

De Smartbe is de slimste kinderwagen die we ooit hebben gezien

Deze kinderwagen zit vol vernuft. Zo vol, dat we alle functies bijna niet kunnen behandelen. De belangrijkste functionaliteit van de kinderwagen zijn de drie verschillende standen die-ie kent. Je hebt de self-propelled modus, waarbij de kinderwagen geheel autonoom beweegt. Hierbij volgt-ie je overal. Als je loopt, stopt, terugloopt of gaat hardlopen; de kinderwagen heeft het in de gaten en volgt of leidt je op de voet. Bij de assistent navigation modus beweegt de kinderwagen op eigen houtje, maar moet je wel de hendel vasthouden. Tot slot heb je ook de manual modus. Hierbij ben jij diegene die de touwtjes in handen heeft en de kinderwagen voortduwt.

Allerlei andere vernuftige functies

De kinderwagen werkt op oplaadbare batterijen die zes uur lang meegaan. Deze maken alle slimme functionaliteiten van de kinderwagen mogelijk. Zo laadt-ie je smartphone op, kent-ie een kap en luifel die automatisch je baby bedekken en beschermen tegen insecten en de zon, een wireless speaker die je kind van leuke muziek voorziet, een fleswarmer, elektronisch schommelsysteem, een webcam en microfoon, een anti-diefstal alarm, een opbergcompartiment, een slim bedieningspaneel, lichtsignalen en meer. Je houdt alles trouwens via een Android- en iOS-applicatie in de gaten. Zoals we al zeiden; deze slimme kinderwagen kan zoveel dat we het niet allemaal kunnen benoemen.

Zie jij iets in de slimme kinderwagen?

Wij vragen ons alleen af of er écht animo is voor een dergelijke kinderwagen. We geven toe dat het een uitkomst is dat je lekker kunt hardlopen met een kinderwagen zonder ‘m te besturen. Ook zijn er genoeg gevallen denkbaar waarbij moeders wat hulp kunnen gebruiken tijdens het duwen van de kinderwagen, zoals wanneer zij een heuvel op moeten. Maar al die uitgebreide functies, het is wel wat veel van het goede. Vooral aangezien je voor de volledige kinderwagen die alle slimme functies kent bijna drieduizend euro betaalt. De kinderwagen komt ook in minder uitgebreide edities, de goedkoopste kost dan een kleine 370 euro. Verzendkosten zijn trouwens ook nog een kleine 140 euro! Daarbij komt dat de kinderwagen wel perfect moet functioneren. Anders zie je plots je kind en kinderwagen een drukke weg opvliegen. De keus is aan jou.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Met de slimme Smartbe is het leven met een kinderwagen wél aangenaam
Sluiten