Met de Spherials-app zie je altijd of er in de buurt iets te beleven is

Het overkomt iedereen wel een keer: er waren een paar toffe evenementen bij jou in de buurt, maar… daar kwam je achteraf pas achter! Eigenlijk had je best zin om er even op uit te gaan, maar ja; op de avond zelf nog even checken wat er allemaal te doen is, is ook niet ideaal. Nu praten al je collega’s over dat te gekke concert/toneelstuk/whatever waar je helaas niet bij was. Met de Spherial-app check je op ieder moment of er in de buurt iets tofs te beleven is!

 
Spherial trackt de locatie van iedere gebruiker en vormt ‘hot spots’ als er meerdere personen op dezelfde plek rondhangen. Zo heb je altijd een idee van waar er iets gaafs te beleven is. Het is de bedoeling dat Spherials sociale media weer wat… socialer maken. Zolang je zelf niet op een bepaalde locatie bent kun je niet zien wat de gebruikers in die Spherial met elkaar delen. Privéberichten sturen naar je vrienden kan wél altijd via de app, als je vindt dat ze het feestje van het jaar missen, bijvoorbeeld!

 
Best een tof idee! Het lijkt een beetje op een kruising tussen Foursquare en de ‘Streetpass’-functie van de Nintendo 3DS. De app maakt het bijvoorbeeld eenvoudig om een semipermanente community op te zetten rond horecagelegenheden, of tijdelijke hot spots voor evenementen te maken. Om optimaal gebruik te maken van de Spherials moet je zelf ook de hort op om mensen in het echt te ontmoeten.

Spherial is gratis te downloaden voor iOS (7 of hoger), Android en Windows-phone. We zijn erg benieuwd naar je ervaringen! Meer info check je op de site van de app.

Reageer op artikel:
Met de Spherials-app zie je altijd of er in de buurt iets te beleven is
Sluiten