Milton Broen
Milton Broen Gadgets 10 sep 2017
Leestijd: 2 minuten

Met de SpinChill draai je binnen een mum van tijd je bier koud

Warm bier, de rillingen lopen alleen bij het typen over onze rug. De slimme koppen achter SpinChill hebben een briljante oplossing voor dit bekende probleem.

SpinChill: warm bier is verleden tijd

Niets is vervelender dan warm bier, maar soms heb je geen optie. Lang niet alle supermarkten hebben gekoelde dranken, dus heeft iedereen er wel eens mee te maken gehad. Gelukkig zijn er dan ook een aantal ingenieuze mensen op deze wereld die hier oplossingen voor bedenken. De SpinChill maakt binnen één minuut een einde aan warme dorstlessers!

Het verhaal

Met als slogan #WarmBeerSucks zijn Ty Parker en Trevor Abbott hun ideeën gaan uitwerken. Ze zijn namelijk echt niet de enige die het vervelend vinden als hun drankje niet goed is gekoeld. De meeste snelle trucjes zijn het bier even kort in de vriezer leggen of gewoon in een bak met ijs. Natuurkundig is het bewezen dat als je het blikje of flesje in het ijs legt en gaat draaien dat de vloeistof binnenin sneller afkoelt. Dat wordt in onderstaande afbeelding uitgelegd. Om hierop in te spelen zijn de heren eerst begonnen aan een opzetstukje voor een boormachine. Dit werkte perfect, maar niet iedereen heeft een boormachine in huis. Ze gingen dus weer terug naar de tekentafel…

SpinChill

De SpinChill is het uiteindelijk het resultaat geworden van veel brainstormavonden en het samenwerken met anderen. Ze hebben aan alles gedacht waardoor jij alleen maar hoeft te denken aan je heerlijke biertje, dat binnen zestig seconden lekker koud is. De SpinChill is waterdicht en handsfree. Ook is-ie van een goed zakformaat, waardoor je ‘m altijd mee kunt nemen als jij ‘m nodig hebt. Handig om te weten is dat-ie één minuut doet over een blikje drinken, drie minuten over een bierflesje en vijf minuten over een fles wijn. De SpinChill kan ongeveer driehonderd blikjes koelen op vier AA batterijen!

Kopen?

Warm bier is geen optie meer, nu dit apparaat op de markt is. Dit vernuftige apparaat is hier te koop voor een bescheiden prijs van zo’n 22 euro. Check ook deze bierbestendige sneakers van Adidas, wel zo handig voor al je bieravonturen. Of bouw je eigen ondergrondse bierkoeler in je achtertuin.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Met de SpinChill draai je binnen een mum van tijd je bier koud
Sluiten