Rutger Houweling
Rutger Houweling 11 apr 2013
Leestijd: 2 minuten

Met deze 5 gadgets blijf je fit achter je bureau

Om een beetje in vorm te komen, is sporten natuurlijk dé manier. Helaas heb je daar niet zoveel tijd voor en moet er ook gewerkt worden. En heb je nou geen baan waar je elke dag moet surfen, rennen of lopen? Dan zijn deze fitness gadgets uitermate geschikt voor jou om niet de hele dag stil te zitten. Terwijl je werkt kun je ze namelijk gebruiken. Check hieronder de vijf gadgets.

1. GymyGym chair

Als eerste is hier de GymyGym Chair. Het makkelijkst is natuurlijk om al zittend in vorm te komen. De stoel zorgt ervoor dat je altijd in een goede houding zit, ongeacht je lichaamstype. Er zijn vier verschillende oefeningen mogelijk voor bijvoorbeeld je benen en armen, waarbij de zwaarheid kan worden aangepast. Voor iets meer dan zeshonderd euro is de stoel hier te bestellen.

2. Up van Jawbone

Het lijkt op een simpele armband, maar het is meer dan alleen dat. De Up is namelijk een systeem dat je eetgewoontes, slaappatroon en beweging kan bewaren. Het systeem werkt met een iPhone app waar je al je eetgewoontes in kunt vullen. Dankzij een sensor wordt je slaappatroon en bewegingen geregistreerd. De armband, inclusief wekker, is voor 118 euro hier te koop in vier verschillende kleuren.

3. Lifespan TR-1200-DT5

Misschien niet de aller beste om op kantoor neer te zetten – tenzij je zelf de baas bent -, maar voor thuis is-ie ideal. De Lifespan is namelijk een loopband en werkplek in één. Op de desk is er genoeg ruimte voor een computer of laptop. Voor 1150 is de loopband hier te bestellen. Laat die zomer maar komen!

4. Gamercize PC-Sport Stepper

Doe een workout terwijl je zit te werken. Ja, je leest het goed. Zit. Dit apparaat zorgt ervoor dat je na een uur tussen de tweehonderd en vierhonderd calorieën verbrand. En enige wat je daarvoor hoeft te doen is te steppen. Voor 140 euro is de handige Gamercize Stepper hier te bestellen. Op het display kun je de verbrande calorieën, afstand en de snelheid zien. Zo loop je ook nog eens kilometers terwijl je je nog geen meter verplaatst.

5. Gaiam Balance Ball Chair

Daar hebben we er weer eentje die al zittend zijn werk doet. Een hele dag zitten heeft vaak een negatief effect heeft op je lichaam. Om dit te voorkomen zijn er dus stoelen die het een stukje moeilijker maken. Bij deze stoel moet je namelijk in balance blijven. Misschien niet het aller mooiste design, maar wel goed voor je lichaam. Voor 105 euro is-ie hier te koop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Met deze 5 gadgets blijf je fit achter je bureau
Sluiten