Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 16 feb 2013

Met deze 5 vormen maak je de leukste ijsblokjes

Frisdrank is natuurlijk veel lekkerder met ijsblokjes. Nu kun je gewoon die simpele blokjes erin stoppen, maar het kan ook leuker. Check hieronder vijf toffe ijsblokvormen.

Bullet Ice Cube

Kogels in een glas. Het klinkt alsof dat alleen voorkomt in een actiefilm, maar met deze ijsblokjesvorm maak je je eigen AK-47 kogels. Een echte killer voor je drankje. Voor iets meer dan zes euro is het hier te bestellen.

Tetris Ice Cube

Je kent het spelletje vast nog wel, Tetris. Elke keer weer die challenge om de blokjes op een perfecte manier in elkaar te zetten. Tover nu je glas om in een Tetris game. Voor zo’n drie euro is de ijsblokjesvorm hier te koop.

Guitar Ice Cube

Ben je een echte muziekliefhebber? Dan is dit wellicht iets voor jou. Met deze vorm maak je kleine gitaren ijsblokjes. Bij Amazone is-ie te koop voor iets minder dan zeven euro.

Cool Shooters Ice Cube

Waarom nog met ijsblokjes werken als je ook gewoon een heel glas van ijs kunt maken? Uit deze vorm komen na een avond in de vriezer namelijk vier glazen. Daarin blijft je drankje gegarandeerd koud. Deze toffe vorm is hier te bestellen voor zo’n zeven euro.

Ice Invaders

Heb je je vroeger als kind uren vermaakt met space invaders? Bevries deze kostbare momenten in de vette Ice Invaders vorm. Voor iets minder dan veertien euro krijg jij je eigen wezentjes. De vorm is hier te koop.

Reageer op artikel:
Met deze 5 vormen maak je de leukste ijsblokjes
Sluiten