Met deze betaalbare smartphone steadicam schiet jij stabiele (actie)video’s

Als het om stabilizers voor je smartphone gaat is het aanbod beperkt. Of je loopt tegen goedkope meuk aan die naar alle waarschijnlijkheid niet goed werkt, of je moet een flinke duit betalen. De DJI Osmo is bijvoorbeeld een topper, maar kost wel 339 euro. Hallo smartphone steadicam van Volt.

Deze steadicam is op een bijzondere manier tot stand gekomen. In 1976 werd de steadicam namelijk door Garret Brown uitgevonden. Nu heeft ‘ie samengewerkt met Tiffen om ‘m ook naar de smartphone te brengen. En met succes.

smartphone steadicam

Het totaalplaatje is compleet

De Volt-steadicam werkt met elke telefoon en elke case. Echter moet-ie dan niet zwaarder zijn dan tweehonderd gram en niet breder dan tachtig millimeter zijn. Op die manier hoef jij je geen zorgen te maken of jouw smartphone wel compatibel is.

smartphone steadicam

De bijbehorende applicatie is een pareltje. Je kunt hier allerlei modi in selecteren en zorgen voor de juiste instellingen. De steadicam is daarnaast gemakkelijk mee te nemen aangezien-ie opvouwbaar is. Wat wil je nog meer?

Eindelijk een betaalbare smartphone steadicam

Al met al is de steadicam van Volt een accessoire waar onze harten sneller van gaan kloppen. Jouw smartphonefotografie wordt in ieder geval naar een hoger niveau getild. En dat voor 150 euro inclusief verzendkosten. Dubbel winnen! Nu deze smartphonefotografie tips en tricks nog checken en klaar ben je.

Reageer op artikel:
Met deze betaalbare smartphone steadicam schiet jij stabiele (actie)video’s
Sluiten