Met deze Gaffgun tape je moeiteloos kabels vast op ieder oppervlak

Iedereen weet hoe belangrijk het is om losliggende kabels weg te werken. Niet alleen omdat het slordig staat, maar ook vanwege de veiligheid. Tape de kabels dan ook binnen een mim van tijd weg. Met de Gaffgun gebeurt dit in een mum van tijd.

Ideale gadget om tape over je kabels te leggen

Of je nu rondloopt op een beursstand, podium, fotostudio of wat dan ook, je wilt niet struikelen over een losse kabel. Niet alleen omdat je jezelf kunt bezeren, maar de kabel of stekker kan ook beschadigd raken en dan sta je in het donker. Het vervelende is wel: kabels aan de vloer vast-tapen is écht een rotklusje. Deze Gaffgun is dus een behoorlijk toffe vondst. De Gaffgun is een plakbandroller die snoeren automatisch recht neerlegt en er tape overheen plakt.

WANT_GAFF3

Volgens de makers werkt Gaffgun zo’n 95 procent sneller dan alles met de hand doen. Goed nieuws voor bands, beursgebouwen, DJ’s, sporthallen, galerieën, buurthuizen en ga zo maar door. Een prijs is bekend: omgerekend zo’n honderdzestig euro. Dat is behoorlijk duur als je ‘m slechts sporadisch gebruikt, maar voor professionals lijkt het ons het overwegen waard.

Op deze site vind je meer informatie over de Gaffgun en wordt het wegwerken van kabels letterlijk een feestje. Misschien een goed verjaardags- of kerstcadeau?

Reageer op artikel:
Met deze Gaffgun tape je moeiteloos kabels vast op ieder oppervlak
Sluiten