Jelle van Es
Jelle van Es Gadgets 17 mei 2018

No Bounds Bluetooth speakers: met een gerust hart op reis

Een warme zomerdag. Samen met je vrienden zit je op het strand, terwijl de zon langzaam maar zeker ondergaat. Naast het hebben van een koud drankje is er nog één ander ingrediënt die dit moment speciaal maakt: je favoriete muziek. Natuurlijk kun je de speakers van je telefoon gebruiken, maar laten we eerlijk zijn, daar wordt niemand vrolijk van. Een alternatief is een externe bluetooth speaker, maar dat gaat eigenlijk niet zo fijn met de combinatie strand. Zand is nooit echt goed voor een speaker. Tenzij je voor de No Bounds-speakers gaat.

No Bounds-soeakers van The House of Marley

De No Bounds-speakers betreft een nieuwe lijn van audiofabrikant The House of Marley. Zij beloven dat deze speakers perfect zijn voor het genieten van je muziek wanneer je op pad bent. De speakers zijn voorzien van 360 graden surround sound en de speakers zijn dankzij het gebruikte materiaal stof- en waterdicht. Je zou de speakers zelfs tot een diepte van 1 meter kunnen meenemen het water in. Waarom je dat zou gaan doen is het tweede.

No Bounds

Verder zouden ze een tijd mee moeten gaan. De maker stelt dat de speakers tussen de 10 en de 12 uur meegaat en wanneer ze op zijn, dan zouden ze weer snel opgeladen kunnen worden. Via bluetooth of een traditionele kabel kun je dan luisteren naar je favoriete muziek. Verder kun je ze met een karabijnhaak makkelijk aan je tas of je te tent bevestigen, zodat je hem nooit hoeft kwijt te raken.

No Bounds

De No Bounds-speaker set komt in twee varianten. Je hebt de gewone variant en de sport-variant. De eerste zal een adviesprijs van 69,90 euro krijgen, terwijl de No Bounds-sports variant een tikkie duurder is en voor 119,90 euro verkocht gaat worden. Beide speakers moeten in juni van dit jaar uitkomen en zijn beschikbaar via verschillende bekende webshops. Ben je meer op zoek naar speakers voor je woonkamer? Dan is dit een goed alternatief.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
No Bounds Bluetooth speakers: met een gerust hart op reis
Sluiten