Met deze Pocket Printer heb je altijd een inkjetprinter op zak

Veel apparaten worden kleiner, met als één van de weinige uitzonderingen: de printer. Logisch, want we zitten op het moment nu eenmaal vast aan verschillende papierformaten. Een printer moet per definitie groter zijn dan het papier dat je er doorheen jaagt, toch? Niet per se: deze Pocket Printer van ZutaLabs is een klein robotje dat zelf over het papier beweegt. Zo heb je een printer die in je broekzak past!

 
Je plaatst de Pocket Printer in de linkerbovenhoek van het papier en stuurt het document dat je wilt printen er heen met je laptop of smart device. De printer werkt met verschillende standaardmaten, zoals A4 en A3, etc. maar het is wel belangrijk dat je dit van tevoren goed instelt. Het is een clever apparaatje, maar hij detecteert niet automatisch de randen van het blad.

 
Het is natuurlijk ook aan te raden om ‘m alleen op een vlakke ondergrond te gebruiken. Een andere beperking is dat er alleen plek is voor zwarte inkt in dit mobiele printertje. Dat zijn nu een paar dingen achter elkaar die de Pocket Printer níet kan, maar desondanks geeft dit kleine apparaatje je enorm veel bewegingsvrijheid.

De Pocket Printer kan met een volle accu ongeveer een uur non-stop printen, met een snelheid van één bladzijde per minuut. De inktcartridge gaat ongeveer honderd vellen mee, voor hij vervangen moet worden. De printer communiceert via wifi en werkt met Android, iOS, Window OS X.

 
Op de site van Zuta Labs is de kleine printer vanaf nu te pre-orderen, voor een bedrag van ongeveer 169 euro (excl. verzendkosten). Wanneer hij precies geleverd is nog niet bekend.

Reageer op artikel:
Met deze Pocket Printer heb je altijd een inkjetprinter op zak
Sluiten