Met deze Puzlook-case voor de iPhone 5 verwissel je lenzen als met een schuifpuzzel

Je iPhone is uitstekend geschikt om even snel een foto mee te knippen, of een foto van jezelf te schieten. Voor wat serieuzere fotografie ben je nog altijd het beste af met een camera, toch? Puzlook hoopt dit gegeven te veranderen, met de gelijknamige iPhone 5(S)-case. Op de achterkant heeft het hoesje een vijftal lenzen, die je voor de lens kunt schuiven, net als bij een schuifpuzzel!

Puzlook rust je iPhone uit met: een fisheye-lens, twee breedhoeklenzen (120 en 160 graden), een 1,5X telelens en een sterk vergrotende macrolens, voor foto’s van kleine objecten.

De case heeft ook een aansluitpunt voor een tripod én een ingebouwde memorystick van 8GB. Best een tof ding, dat aardig wat nieuwe mogelijkheden aan je smartphone-camera toevoegt. We vragen ons wel af hoe je de lensjes goed schoonhoudt: je komt al snel met je handpalm en vingers tegen het glas aan, lijkt het.

 
Puzlook kost omgerekend tachtig euro; op het moment wordt hij alleen verzonden naar de VS, Canada, China en Rusland. Als je ‘m erg graag wilt hebben zul je dus een logistieke truc moeten uithalen. Meer info over de Puzlook vind je op deze site!

Reageer op artikel:
Met deze Puzlook-case voor de iPhone 5 verwissel je lenzen als met een schuifpuzzel
Sluiten