Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Gadgets 2 dec 2017

Met deze slaapzak kun je de hele winter door slapen zoals een beer dat doet

De winter staat weer voor de deur en dat betekent: kou.In deze periode van het jaar is het vaak extra moeilijk om uit bed te komen. Konden we maar net als een beer lekker de hele winter doorslapen. Daar hebben we helaas geen gadget voor, maar je kunt er met deze geweldige slaapzak wel uitzien als een beer in zijn winterslaap. Close enough?

Nooit meer uit bed

Beren houden tijdens de koude wintermaanden een heerlijke winterslaap. Dankzij kunstenaar Eiko Ishizawa kunnen wij ook zo’n winterslaap houden zoals alleen beren dat doen. Dat kan met deze berenslaapzak.


De slaapzak is geïnspireerd door het verhaal van Bruno de bruine beer (de eerste beer in 170 jaar die werd gezien in Duitsland en die, ondanks veel tegenstand van dierenliefhebbers, werd afgemaakt in 2006), besloot Eiko Ishizawa deze bruine beer slaapzak te maken. De slaapzak moet het verband tussen de liefde en de angst voor de wildernis duidelijk maken.

Geen slaapzak kunnen bestellen?

Wij vinden het stukje kampeeruitrusting gewoon super tof en behoorlijk realistisch. Het lijkt toch net of je in een echte gevelde beer slaapt? Wie wil dat nou niet?! Oké, misschien niet iedereen. En dat is eigenlijk maar goed ook, want er worden er elk jaar maar een paar gemaakt. Als je er één wil bemachtigen moet je dus snel zijn en even contact opnemen met Eiko Ishizawa. Verwacht wel een flink prijskaartje.

slaapzak

Kost het te veel? Dan kun je altijd nog a la Leonardo DiCaprio in The Revenant zelf een mooi berenjasje maken. Oke, doe dat maar niet trouwens. Is gevaarlijk en vrij dieronvriendelijk. Misschien kun je dan beter dit bed der bedden aanschaffen. Daar kom je ook sowieso nooit meer uit. Al moet je er wel eerst even plaats voor maken in je huis, want het is namelijk een enorm apparaat. Maar dan heb je natuurlijk ook wat..

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Met deze slaapzak kun je de hele winter door slapen zoals een beer dat doet
Sluiten