Rutger Houweling
Rutger Houweling Gadgets 15 jan 2015
Leestijd: 2 minuten

Met deze slimme deurbel kun je overal zien wie er voor de deur staat

Als jij van huis bent staan postbezorgers of andere mensen die je willen bezoeken voor een dichte deur. Hier kun je uiteraard niet veel aan doen, want je bent immers niet thuis. Maar deze mensen bellen wel met een reden bij jou aan. De één wil z’n pakketje bezorgen, iemand anders wil je gewoon even spreken en dan zijn er ook nog personen die meer geïnteresseerd zijn in alle mooie spulletjes die jij in huis hebt. In sommige gevallen is het dan handig als je ze even kunt spreken zonder dat je thuis bent. Dit kan bijvoorbeeld goed met de Ring, dit is een slimme deurbel.

 
In deze slimme deurbel zit een 180-graden HD-camera verstopt. Zodra iemand op de bel drukt maakt de Ring via Wifi contact met je phone. Je krijgt dan via de bijbehorende app het beeld te zien wat de deurbel filmt. Vervolgens kun je via de bel een gesprek voeren met de persoon die voor je deur staat. Zo kun je bijvoorbeeld tegen de bezorger zeggen dat-ie het pakketje bij de buren mag afleveren. Of je verteld de vriend die voor de deur staat dat je bijna thuis bent. En dieven zullen niet zo snel proberen om in te breken als ze merken dat de deurbel wordt beantwoord.

 
Naast een camera zit er in de Ring ook een sensor. Zodra die sensor merkt dat er iemand op je pad of in je tuin loopt stuurt de deurbel gelijk een notificatie naar je phone. Vervolgens kun je de app aanzetten en dan zie je wie er op jouw terrein loopt. Je kunt de camera overigens ook op een willekeurig moment aanzetten, zodat je lekker de buren kunt bespieden. Kun jij deze slimme bel goed gebruiken? Vanaf 16 januari kun je de Ring hier bestellen voor 165,81 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Met deze slimme deurbel kun je overal zien wie er voor de deur staat
Sluiten