Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Home 3 oktober 2018

Met deze spiegel sport je jezelf fit

Een spiegel in je huiskamer is handig om te zien hoe je er uitziet voordat je weggaat. Maar het neemt vaak wel redelijk wat ruimte in. Je moet immers wel de mogelijkheid hebben om op een kleine afstand te staan en zodoende alles goed te zien. En dat voor een object dat maar één functie heeft. De makers van de Mirror Interactive Home Gym vonden dat maar een beperking. Zij komen zodoende met een spiegel die je eigenlijk een smart spiegel mag noemen. ‘Overdag is het een gewone spiegel, maar in de avond verandert hij in een ware beul voor hen die een goed lichaam willen hebben’, aldus onze Belgische vriend Jambers (leeft die nog?).

De slimme Mirror Interactive Home Gym spiegel

Goed, de Mirror Interactive Home Gym dus. Als je hem in de uit stand hebt staan, is het een spiegel als zovelen. Ideaal om even te zien of je haar wel goed zit. Maar als je hem aanzet verandert hij in een digitale persoonlijke trainer die jou wel even gaat helpen met je dagelijkse workout. Je kunt dan de oefeningen volgen die de trainer je opdraagt. Daarbij maakt de Mirror Interactive Home Gym gebruik van stereo geluid, waardoor alles lekker duidelijk is.

Spiegel

Bij de lancering van de spiegel kun je aan de slag met oefeningen op het gebied van uithoudingsvermogen, kracht, yoga, pilates, boksen en simpele rek- en strekoefeningen. Via je Apple Watch kan de Mirror Interactive Home Gym er achter komen hoe het met je hartritme zit en dus ook hoeveel calorieën je verbrandt. Als je wekelijks een abonnement van 39 dollar neemt, dan krijg je toegang tot vijftig nieuwe workouts elke week en heb je toegang tot een bibliotheek met oefeningen.

Spiegel

Daarnaast moet je ook nog even bijna 1500 dollar ophoesten om hem in huis te halen. En natuurlijk een huis hebben waar je er daadwerkelijk ruimte voor hebt. Meer over workouts vind je hier.

Reageer op artikel:
Met deze spiegel sport je jezelf fit
Sluiten