Met deze Star Wars X-Wing messenset ben je een rebel in de keuken

Je hebt gadgets en je hebt vette gadgets. We zetten ze elke week voor je op een rijtje in onze Aldi, Lidl en Action roundup. Ook AliExpress koopjes komen voorbij. Soms vinden we echter ook hebbedingetjes op andere websites. Neem bijvoorbeeld deze prachtige Star Wars X-Wing messenset.

Star Wars messenset in je keuken: must-have!

Een keuken is over het algemeen een plek waar vrede heerst. Behalve als er stress in het restaurant is, maar thuis is het een plek van ontmoeting waar je rustig met een glas wijn de uien snijdt. Maar laten we eerlijk zijn, als het mes of ui niet meewerkt is er oorlog. Wij houden niet zo van oorlog, maar als het dan toch met een ui moet worden gevoerd dan gaan we de strijd het liefst goed aan. Niet met een aardappelschilmesje, maar met een mes die Luke Skywalker zou gebruiken. Een mes uit dit Star Wars X-Wing messenblok.

Als je een Star Wars-fan bent, is dit sowieso een must-have in de keuken. Het messenblok bestaat uit vijf roestvrijstalen messen. Zelfs een mes waar je van die zachte roomboter over een stuk brood kunt smeren. Zijn de messen na gebruik afgewassen en worden ze niet gebruikt? Dan heb je altijd een prachtige X-Wing in de keuken staan. De messenset is voorzien van een officiële Star Wars-licentie. Voor negentig euro kun je ‘m hier alvast bestellen.

Want-Star-Wars-mes-2
Reageer op artikel:
Met deze Star Wars X-Wing messenset ben je een rebel in de keuken
Sluiten