Met deze toffe ‘Moet ik rennen?’-app check je of je de bus of trein gaat halen

Het is één van de vragen die je jezelf het meest stelt als je onderweg bent naar de bus, metro of trein: “Moet ik rennen?” Deze app heeft precies dezelfde naam, en zorgt er voor dat je het OV niet meer hoeft te missen.

Moet ik Rennen trackt je afstand tot de halte of het station, en toont hoeveel tijd je nog hebt om ‘m te halen. Erg leuk bedacht! Mocht je de aansluiting tóch missen, dan krijg je via de app bijvoorbeeld korting op snacks bij verschillende kiosken.

Het enige dat nóg vervelender is dan je trein net missen, is je haasten om er vervolgens achter te komen dat je trein een half uur vertraging heeft! Moet ik Rennen maakt gelukkig gebruik van actuele reisinformatie, zodat vertraging ook meegerekend wordt.

Erg leuk bedacht! Hier vind je de gratis app voor iOS, en hier de Android-versie.

Reageer op artikel:
Met deze toffe ‘Moet ik rennen?’-app check je of je de bus of trein gaat halen
Sluiten