Met het milieuvriendelijke Skarp-scheermes scheer je door middel van een laser

Zo goed als iedereen scheert zich. Waar niet elke man een hevige baard heeft, moet toch het gezicht af en toe weer helemaal haarloos worden gemaakt. En ook vrouwen scheren bijvoorbeeld de benen regelmatig. Maar scheren is niet altijd even plezierig. Zo kan het leiden tot ingegroeide haren, kun je jezelf snijden en zodoende bloedingen veroorzaken en kun je zelfs infecties oplopen. Dat moet beter kunnen dacht een bedrijf uit de Verenigde Staten. Maak kennis met het laserscheermes de Skarp!

Skarp-WANT

Alle voordelen van het scheren, zonder de nadelen

De nadelen van het scheren waren iets wat de ontwikkelaars van Skarp Technologies aan den levende lijven ondervonden. Het probleem was echter dat er geen betere technologie ontwikkeld was welke deze nadelen kon wegwerken. Zij kwamen al gauw uit op lasers, maar het probleem was dat deze enkel zwarte haren konden verwijderen. Jaren onderzoek volgden en met trots kunnen zij nu het Skarp-scheermes presenteren. Door de laserstralen te focussen op bepaalde moleculen die zich in elk haartype bevinden kun je door middel van dit scheermes zonder irritatie, snee├źn en op een gladde manier scheren. En een extra voordeel is dat het ook nog eens beter voor het milieu is. Je bespaart jezelf namelijk een hele rits aan scheermesjes die je voorheen telkens moest weggooien en vervangen.

Skarp2-WANT

Help de volgende stap in het scheren zetten

De Skarp gaat zo’n vijftigduizend uur mee en wordt door een AAA-batterij van energie voorzien welke een maand meegaat. Waar ook wij de nadelen van het scheren inzien vinden wij dit een toffe innovatie waar je zeker wat aan gaat hebben. Het project staat op Kickstarter en is een ongekend succes. Ook jij kunt een kapitale injectie leveren en er eentje voor een goede 141 euro in de wacht slepen. Goed voor het scheerresultaat, de portemonnee en voor het milieu!

Scheer jij als man je benen voor het wielrennen?

Check dan dit artikel, welke laat zien dat dit niet zonder reden is!

WANT_WIELRENNEN2