Daniel Koster
Daniel Koster 05/11/2015

Met het Rekonect-schrift verwijder je gemakkelijk bladzijden of voeg je ze juist toe

Waar we nu vooral werken met laptops en andere elektronische apparaten zal het papieren schrift naar onze mening nooit verloren gaan. Zo kan de ontwerper met de pen in de hand heerlijk schetsen maken, is het schrift als redacteur ideaal voor een snelle brainstormsessie enzovoorts. Het schrift is alleen lang niet perfect. Zo was ons blok van vroeg af aan altijd gevuld met uitgescheurde papiertjes en halfvolle, chaotisch-gevulde teksten. Daar maakt het Rekonect aantekeningenblok korte metten mee.

Bladzijden verwijderen of juist toevoegen binnen een handomdraai

De nood voor dit boek is wellicht wat hoger voor mannen dan vrouwen. Mannen werken namelijk over het algemeen wat minder secuur en wat rommeliger dan vrouwen dat doen. Echter is het voor eenieder fijn om gemakkelijk bladen uit een schift te kunnen verwijderen en weer toe te kunnen voegen. Op deze manier kun jij ervoor zorgen dat je schrift niet chaotisch wordt en al jouw breinkinderen gegroepeerd en geordend zijn. Het schrift werkt als volgt. Een magnetische kaft klemt alle vellen aan elkaar zodat een schrift wordt gevormd. Door aan een vel te trekken kun je zonder moeite de bladzijde verwijderen. En toevoegen is al helemaal simpel, gewoon weer in de kaft klikken en klaar ben je!

Aan jouw persoonlijke wensen aan te passen

Het Rekonect schrift kent zestig vellen (oftewel 120 kantjes) die jij voor elk doeleinde kunt gebruiken. Het fijne hierbij is dat dat niet enkel blanco vellen zijn. Je kunt ook kiezen uit lijntjespapier, puntjespapier en rasterpapier. Zie jij wel wat in dit handige notitieblok? Voor 32 euro (exclusief een kleine veertien euro aan verzendkosten) kun je het blok plus zestig vellen papieren via Kickstarter op de kop tikken. Zo hoef je in het vervolg enkel nog papier te halen voor je schrift en dat is ook nog eens beter voor het milieu ook!

Check ook:

Reageer op artikel:
Met het Rekonect-schrift verwijder je gemakkelijk bladzijden of voeg je ze juist toe
Sluiten