Daniel Koster
Daniel Koster Gadgets 1 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

Met het slimme AirBolt-slot weet je te allen tijde waar je bagage is

Het is één van de grootste nachtmerries van diegene die (frequent) het vliegtuig pakt; dat de vliegtuigmaatschappij je bagage kwijtraakt. Dat het kwijt is is niet eens het grootste probleem. Het terugvinden van je koffers wel, want dat is meer als een speld in een hooiberg, redelijk onmogelijk dus. Vandaar dat dit slimme slot zo’n tof product is!

Nooit meer je bagage kwijt

Waar er slimme koffers zijn die GPS kennen zijn er weinig slimme sloten die dit kennen en meer. AirBolt is een slot dat GPS kent. Hierdoor weet je altijd waar je bagage is. Daarnaast kent-ie ook allerlei andere vernuftige functies. Zo werkt-ie samen met je smartphone. Hier kun je allerlei opties bij aanzetten. Zo kun je instellen dat het alarm van het slot automatisch begint te loeien als die buiten bereik van de Bluetooth-verbinding die het slot met je smartphone kent gaat. Dit gebeurt bijvoorbeeld als je koffer wordt gestolen. En gaat het alarm niet af omdat je dit niet hebt ingesteld? Dan kun je dit ook handmatig met je smartphone doen. Handig!

Met een veilig gevoel op reis

Wil jij met een veilig gevoel op reis? Dan is de AirBolt een handig middel voor jou. Je bent je koffer nooit uit het oog als is-ie uit je zicht verwijderd (tenzij iemand je slot van je bagage weet te krijgen natuurlijk). De gadget kun je bij UncleGadget voor 49 euro aanschaffen.

Op zoek naar een koffer die net wat beter is dan de rest?

Dan is de G-RO het helemaal voor jou. Deze koffer kent allerlei toffe en handige verbetering in vergelijking met andere (oudere) koffers!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Met het slimme AirBolt-slot weet je te allen tijde waar je bagage is
Sluiten