Kiara Angelino
Kiara Angelino 14 mrt 2017

Apple gelooft in smart home gadgets en maakt HomeKit beter

Is jouw huis al tot een smart home getransformeerd? Apple zet hier vol op in en heeft een lijst gemaakt met alle gadgets die met HomeKit zullen samenwerken. Heb je geen idee hoe je een huis slim maakt? Ontdek alle mogelijkheden van HomeKit.

HomeKit-smart-home

Wat kan HomeKit?

Ben je net wakker en wil je dat het licht aan gaat zonder dat je ervoor moet opstaan? Of wil je een warm huis voordat je uit bed stapt? Met Apple HomeKit kan dat allemaal. Met HomeKit kun je namelijk verschillende apparaten in huis bedienen. Deze app zorgt er dan ook voor dat je iPhone de afstandsbediening van je slimme huis wordt. Logisch dat Apple zich hier op focust!

HomeKit-smart-home

De mogelijkheden van de appĀ zijn een stuk verbeterd. Apparaten kunnen nu op categorie worden gesorteerd in plaats van op merk. Je hebt geen verschillende apps nodig, want alles gaat via de HomeKit-app.

Wat voor soort apparaten kan ik kopen?

Vraag jij je af welke apparaten er op de HomeKit aangesloten kunnen worden? Apple heeft het voor ons makkelijk gemaakt! Op deze website staan alle apparaten die met HomeKit werken. Lichten, beveiligingscameraā€™s, klokken, stopcontacten: allĆ©s wat je dagelijks gebruikt kan worden aangesloten. En het mooie, de producten zijn niet van Apple zelf.

HomeKit-smart-home

Smart home in de toekomst

Zou je nu al wat apparaten willen aanschaffen? Dat kan, want de meeste apparaten zijn al verkrijgbaar! Apple blijft de lijst updaten dus er komt steeds meer bij. Voor nu is het handig om alvast naar wat simpele mogelijkheden te kijken en dat later uit te breiden. Vraag jij je af hoe de toekomst van een smart home eruit ziet? Bekijk dan in dit artikel alle ontwikkelingen rondom een smart home.

Reageer op artikel:
Apple gelooft in smart home gadgets en maakt HomeKit beter
Sluiten