Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 10 jul 2018

Dankzij inCharge heb je altijd de juiste oplaadkabel bij de hand

We leven in een tijd waarbij we eigenlijk niet meer zonder een smartphone kunnen. Of wat te denken van een headset met noise reduction, zodat je je luide collega’s niet hoeft te horen. En dan heb je ook nog dingen als een Nintendo Switch die niet al te lang mee gaat. Er is dan niks ergers dan dat je op kantoor aankomt en er achterkomt dat je je oplaadkabels niet bij je hebt. Met de inCharge zou je daar nooit meer last van hoeven te hebben.

Altijd de juiste kabel bij de hand met de inCharge

De inCharge is een heel klein kabeltje dat je makkelijk aan je sleutelbos kunt hangen. Omdat je eigenlijk altijd wel je sleutels bij je hebt, heb je dus ook altijd een kabel bij de hand. Bovendien is de inCharge all in one van alle markten thuis.

Hij heeft in de basis een ingang die gebruikt kan worden als Lightning of als MicroUSB-kabel. Daarbovenop heb je een klein verlengstukje die gebruikt kan worden als een USB-C kabel. Op die manier kun je dus eigenlijk elk device opladen.

inCharge Universal from Ferraris Group on Vimeo.

Het enige wat je nodig hebt is een USB-port die je device van stroom kan voorzien. Daarnaast moet je er wel rekening mee houden dat het kabeltje niet al te lang is. Dat betekent dat het waarschijnlijk al lastig gaat zijn om een telefoon op te laden wanneer je een laptop op een standaard hebt staan.

incharge

Daar staat tegenover dat de inCharge niet al te duur is. Er loopt nu een Indiegogo campagne voor de kabel, waarbij je voor 14 dollar inclusief verzendkosten al de eigenaar kan worden van de kabel. Je moet er alleen nog wel even op wachten. Volgens de makers kunnen zij hem in september gaan versturen, als het geen vertraging oploopt.

Reageer op artikel:
Dankzij inCharge heb je altijd de juiste oplaadkabel bij de hand
Sluiten