Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn Gadgets 14 november 2017

Met Sugru kneedbare lijm kun je werkelijk alles fixen

Ken je Sugru nog? Dit is een substantie die erg lijkt op de klei waar kids de leukste bouwwerken mee maken. Maar zodra je Sugru hebt gekneed kun je er bijna alles mee doen (en maken).

Kneedbare lijm Sugru is van alle markten thuis

De bedenkers van de kneedbare lijm demonstreerden hoe ze een gigantisch waterpistool maakten. Sugru kan namelijk zo hard worden als klei of zo zacht als rubber. En omdat je het zelf kunt vormgeven zijn de toepassingen bijna oneindig.

Toch is het lastig om een beeld te vormen bij alle toepassingen. Misschien heb je zelf al een paar ideeën waar jij Sugru goed voor kunt gebruiken. Maar om het creatieve denkproces op gang te brengen hebben de gasten van Sugru een coole video voor je. Hierin kun je in een paar minuten een aantal prachtige en hilarische toepassingen checken voor dit goedje.

Maar volgens de bedenkers is er uiteraard nog veel meer mogelijk, dus misschien is de beste toepassing nog niet eens gevonden. Zo is Sugru je beste vriend voor het maken van kapotte laadkabels van laptops, smartphones en oordoppen.

Niet duur

Geloof jij in het product en wil jij alles rond het huis op een creatieve manier fixen? Sugru bestel je hier voor 13,99 euro. Meer handige toepassingen vind je op hun website. En ontdek nog meer simpele manieren om met (huishoudelijke) voorwerpen zelf je Apple-producten te repareren.

Reageer op artikel:
Met Sugru kneedbare lijm kun je werkelijk alles fixen
Sluiten