Apple 27 nov 2014 Rutger Houweling

Met Thinking Cleaner bedien je de Roomba stofzuigrobot met je phone

Als je niet van stofzuigen houdt is de iRobot Roomba ideaal voor jou. Deze stofzuiger is ontzettend slim en kan het huis schoonmaken zonder jouw hulp. Zo houd jij tijd over voor belangrijkere dingen. Maar je kunt de Roomba nog slimmer maken, waardoor je de stofzuiger overal en altijd instructies kunt geven. Dit doe je door ‘m te verbinden met z’n maatje, namelijk Thinking Cleaner. Samen zijn de Roomba en de Thinking Cleaner het ideale duo om je huis schoon te houden. Je kunt de stofzuiger nu bedienen met een app op je iPhone of Android phone.

Als je de bovenplaat van je Roomba eraf haalt past de Thinking Cleaner perfect op de slimme stofzuiger. In de nieuwe bovenplaat zit in tegenstelling tot de vorige geïntegreerde elektronica. Hierdoor kun je ‘m gemakkelijker bedienen en helpt-ie om het huis nog schoner te maken. Zo kun je de Rooma nu inderdaad met een app bedienen. Hiermee kun je de stofzuiger op elk moment starten. Daarnaast laat-ie je nu weten wanneer-ie de thuisbasis heeft bereikt, wanneer de batterij is opgeladen en zelfs hoeveel kilometer-ie heeft gereden. Ook kun je de Roomba nu zo instellen dat je nooit last zult hebben van z’n zuigkunsten. Zo kun je instellen dat-ie start met zuigen zodra jij de deur uitloopt en kun je in de agenda van de app precies aangeven wanneer-ie moet zuigen.

 
Thinking Bits is het bedrijf achter de Thinking Cleaner en zij zijn onlangs gestart met crowdfunding op Kickstarter. Voor de Roomba 500 en 600 serie is de Thinking Cleaner al ontwikkeld en als je deze nu bestelt kun je ‘m rond januari 2015 verwachten. Voor de 700 en 800 serie zijn ze nog bezig met ontwikkelen. Als je je Roomba 700 of 800 series slimmer wilt maken zul je nog even moeten wachten tot juni 2015. Voor de 500 en 600 series kost de Thinking Cleaner 99 euro en voor de 700 en 800 serie kost-ie 109 euro. Bestel de Thinking Cleaner hier.

Want-Thinking-Cleaner7
Want-Thinking-Cleaner5
Reageer op artikel:
Met Thinking Cleaner bedien je de Roomba stofzuigrobot met je phone
Sluiten