Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 24 mei 2019

Metal Gear Survive en The Banner Saga naar de Xbox Game Pass

We hebben al een paar keer geschreven over de Xbox Game Pass. Het is een service van Microsoft voor de Xbox One. Wanneer je maandelijks betaalt voor de Xbox Game Pass, dan krijg je toegang tot een bibliotheek aan games. Alle nieuwe games die Microsoft zelf uitgeeft zijn er gelijk vanaf dag 1 op beschikbaar, maar ook daarbuiten zijn er regelmatig games die de moeite waard zijn. Voor de aankomende tijd heeft Microsoft laten weten wat de nieuwe games zijn die worden toegevoegd aan de service. Daarbij zijn Metal Gear Survive en The Banner Saga 1 en 2 de meest interessante titels.

Nieuwe games voor de Xbox Game Pass

Metal Gear Survive is een game die zich afspeelt na de gebeurtenissen van Metal Gear Solid 5. De mensen die over zijn gebleven komen via een wormgat terecht in een andere dimensie. Daar krijgen ze te maken met een soort zombie-achtige vijanden, die je moet proberen uit te schakelen door te sluipen. Door vijanden te verslaan en uit te schakelen, verzamel je voorwerpen, waarmee je je basis kunt opbouwen. De game is vooral interessant wanneer je de game met vier man gaat spelen. Dus trommel je vrienden op en ga los via de Xbox Game Pass.

Xbox Game Pass

Een andere belangrijke game die aan de Xbox Game Pass wordt toegevoegd is The Banner Saga 1 en 2. Dit zijn games die vooral draaien om verhaal en waarbij je met een stam aan vikingen een barre tocht moet afwerken. Onderweg krijg je allemaal keuzes die gevolgen kunnen hebben. Daarnaast zijn er ook vele gevechten, waarbij je een groot strategisch turn-based gevecht terecht komt. Zeer de moeite waard wat mij betreft.

Andere games die de moeite waard zijn, zijn Dead by Daylight, Void Bastards en Superhot. Wil je meer lezen over alles dat met gaming te maken heeft? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Metal Gear Survive en The Banner Saga naar de Xbox Game Pass
Sluiten