Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 15 apr 2019

Microsoft begint met de Paas-uitverkoop van de Xbox One

Het beste moment om een spelcomputer te kopen is wanneer je deze met een korting in huis kan halen. Mocht je nog geen Xbox One hebben, dan is het goed om te weten dat Microsoft nu met zijn eigen paasuitverkoop komt. Dat betekent dat je nu een Xbox One S of een Xbox One X met een mooie korting kunt scoren.

Een Xbox One met korting

De aanbieding loopt tot en met 21 april. Tot die tijd krijg je bij aanschaf van een nieuwe Xbox One S of een Xbox One X een korting van vijftig euro. Bovendien krijg je er een gratis controller bij, waardoor je gelijk je nieuwe games met een vriend of vriendin samen kan beleven. Ook krijg je in deze periode een korting van 20 procent op overige controllers die je zou willen kopen. Verder wil Microsof je graag kennis laten maken met de andere digitale voordelen. Zo kun je nu een Xbox Game Pass kopen voor drie maanden en dan krijg je er nog eens drie maanden gratis Game Pass bij. Daarmee kun je diverse games digitaal downloaden zonder extra kosten. Mocht je de service nog niet kennen, dan kun je het nu drie maanden uitproberen voor 1 euro.

Xbox One

Zodoende kun je nu een Xbox One S met Forza Horizon 4 en twee controllers scoren voor 233 euro. Heb je liever de krachtigere Xbox One X, die vooral handig is wanneer je een hele dikke 4K-televisie met HDR hebt, dan kun je daar nu een bundel voor aanschaffen voor 433 euro. Het gaat dan om een witte Xbox One X, welke erg tof is. Het nadeel van deze bundel is alleen wel dat je er Fallout 76 bij krijgt. En dat is nou niet echt één van de beste games die je kunt scoren.

De zwarte Xbox One X met Forza Horizon 4 is net zo duur, maar krijg je dus wel een betere game bij. En tot slot is deze Xbox One S-bundel met Battlefield V voor 233 euro nog een interessante optie.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Microsoft begint met de Paas-uitverkoop van de Xbox One
Sluiten