Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 25 sep 2020

Microsoft Flight Simulator krijgt grote update voor Japan

Microsoft Flight Simulator is een heerlijke game om je uren in te verliezen. Zeker nu we zelf niet op reis kunnen, is het de perfecte game om mee af te reizen naar de meest exotische bestemmingen.

Als je daarbij net als ik een liefhebber bent van Japan, dan is er goed nieuws. Microsoft Flight Simulator krijgt zijn eerste grote World Update, die meer iconische plekken in Japan goed heeft nagemaakt, zodat je tijdens het vliegen nog meer kunt genieten.

Liefde voor Japan in Microsoft Flight Simulator

De grote update voor Microsoft Flight Simulator in Japan werd bekendgemaakt tijdens een digitale versie van de Tokyo Game Show. De nieuwe update verschijnt op 29 september en wordt gratis uitgebracht. Met de update wordt Japan voorzien van een betere map, de meer past bij hoe het land er in het echt uit ziet. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van high-resolution 3D photogrammetry voor zes grote steden van het land. Het gaat daarbij om Sendai, Takamatsu, Tokushima, Tokio, Utsunomiya en Yokohama. Grote afwezige in dit verhaal is Kyoto. Met al zijn prachtige tempels zou ik daar graag overheen willen vliegen. Hieronder een trailer die update duidt.

Naast de steden zien we ook dat zes plaatselijke vliegvelden van een nieuw likje verf zijn voorzien en beter passen bij hoe het vliegveld in het echt is. Het gaat ok de vliegvelden van Hachijojima, Kerama, Kushiro, Nagasaki, Shimojishima en Suwanosejima. Met de update krijg je ook toegang tot een drietal nieuwe Landing Challenges voor deze vliegveld. Dus als je dat leuk vindt, dan kun je nu los mee gaan.

Diverse prachtige plekken in Tokio

Ikzelf ben iemand die meer dan twintig keer in Tokio is geweest. Met deze nieuwe update is het makkelijker om vanuit Haneda op te stijgen en te genieten van de diverse landmarks in de stad. Denk daarbij aan de Skytree Tower, de Tokyo Tower, de Rainbow Bridge en de verschillende hoge gebouwen in Shinjuku. Wil je weten of Microsoft Flight Simulator iets voor jou is? Lees dan hier onze review.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Microsoft Flight Simulator krijgt grote update voor Japan
Sluiten