Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 10 mei 2019

Microsoft geeft speciale Game of Thrones Xbox One S weg

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat we momenteel wekelijks kunnen genieten van het laatste seizoen van Game of Thrones. In dit laatste seizoen moet alles samenkomen en daarna lijkt er alleen nog maar ruimte te zijn voor enorme leegte. Gelukkig geeft Microsoft je de mogelijkheid om een stukje Game of Thrones voor altijd in de huiskamer te hebben. Zij zijn namelijk een samenwerking aangegaan met HBO om een prijsvraag uit te schrijven. Daarbij geeft het bedrijf twee speciale Xbox One S-consoles weg.

De speciale Game of Thrones Xbox One

Normaal gesproken moet je in de Verenigde Staten leven om kans te maken op dit soort toffe prijzen. Maar in dit geval wordt enkel de voorwaarde gesteld dat je moet leven in ene land waar Xbox Live wordt ondersteund. En dat is dus ook Nederland. Het gaat daarbij om een speciale versie van de Xbox One S All-Digital spelcomputer, welke dus geen discdrive heeft om discs af te spelen. Op de spelcomputer moet je je games digitaal downloaden. Je Blu-Ray set van Game of Thrones kun je hier dus niet op bekijken.

Game of Thrones Xbox One S

Om kans te maken op de prijzen kun je of naar Twitter of naar Facebook gaan en daar laten weten via een like of een retweet dat je kans wilt maken op de speciale spelcomputer. Meer dan dat is het niet. Het probleem is alleen dat op het moment van schrijven al vele duizenden fans een poging hebben gewaagd. Om daar als enige worden uitgekozen is natuurlijk een kleine kans.

Game of Thrones Xbox One S

Maar hey, niet geschoten is altijd mis. En eerlijk is eerlijk, de speciale spelcomputers zijn tof. Dit zijn van die consoles die je straks voor vele duizenden euro’s terugziet op eBay. Wil je meer lezen over alles dat met Game of Thrones heeft te maken? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Microsoft geeft speciale Game of Thrones Xbox One S weg
Sluiten